• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2021

18:53

LAJOVIĆ SE MUČIO, ALI SLAVIO! Srbija POVELA protiv AUSTRIJE! /FOTO/

Beta/AP

Tenis

LAJOVIĆ SE MUČIO, ALI SLAVIO! Srbija POVELA protiv AUSTRIJE! /FOTO/

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović savladao je Geralnda Melcera sa 2:1 (7:6, 3:6, 7:5)

Teže nego što se očekivalo, ali pobeda je pobeda! Dušan Lajović doneo je vođstvo Srbiji na startu grupne faze Dejvis kupa protiv Austrije i sada će Novak Đoković imati šansu da protiv Denisa Novaka završi posao - 2:1 (7:6, 3:6, 7:5). 

Iako je na megdan Lajoviću, na iznenađenje mnogih, izašao mlađi brat Jirgena Melcera - Gerald, Austrijanac je pružio sjajan otpor 33. igraču sveta i naterao ga da na terenu provede više od dva časa. 

Iako je Melcer čist "šljakaš" i nastupa samo na zemljanoj podlozi, tokom dva seta je pružio žestok otor 200 mesta bolje rangiranom teniseru. Ipak, Lajović je bio mirniji u taj-brejku i uspeo da reši prvi set u svoju korist posle sjajnog bekhenda iz duge razmene, ali se Austrijanac raspucao u drugom i uspeo da izjednači na 1:1! 

Foto: Beta

Lajović je bio daleko mirniji na startu trećeg seta, uspeo da stigne do prvih brejk lopti i tako oduzme servis svom rivalu. Poveo je potom i sa 4:1, sve je bilo u rukama srpskog predstavnika. Pokušao je Melcer da se vrati već u narednom i uspeo je nakon serije grešaka. 

Kasnije danas na teren izlazi Novak Đoković, rival će mu biti Denis Novak, a potom će se igrati i dubl. Ipak, pitanje je u kakvom će sastavu nastupati Srbija i Austrija u dublu, ako najbolji teniser sveta opravda ulogu favorita, rezultatski taj meč neće biti bitan. Iako su za njega prijavljeni Đoković i Filip Krajinović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija