• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2021

21:06

VELIKI PRITISAK, ALI OGROMNA POBEDA! Lajović ZADOVOLJAN nakon pobede!

Beta/AP

Tenis

VELIKI PRITISAK, ALI OGROMNA POBEDA! Lajović ZADOVOLJAN nakon pobede!

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da je bio pod velikim pritiskom na početku današnjeg takmičenja u Dejvis kupu, ali da je najvažnije da je doneo bod svojoj ekipi u duelu protiv Austrije

- Mislim da je bio veoma težak prvi meč, s obzirom da nismo dugo igrali u Dejvis kupu, osećao se veliki pritisak, ali uspeo sam da izvučem na kraju. Mogao je na bilo koju stranu da ode meč, ali drago mi je što smo uzeli početni bod i nadam se da ćemo dan završiti maksimalnim rezultatom - rekao je Lajović, preneo je Teniski savez.

Lajović je doneo prvo poen Srbiji u duelu protiv Austrije pošto je u Insbruku pobedio Geralda Melcera sa 7:6, 3:6, 7:5. Srpski teniser istakao je da je Melcer neugodan igrač, zbog čega je bilo potrebno menjati taktiku u toku meča. 

- Nisam nikad igrao protiv Melcera, u poslednje vreme on je više igrao na čelendžerima i nisam imao prilike da gledam kako igra. Jako dobro je servirao, imao je samopouzdanja. Malo sam tražio poziciju na riternu, morao sam malo dalje da stojim s obzirom da je levoruk, ovih nedelja sam stajao blizu linije i to mi je malo ometalo poziciju na riternu - naveo je on.

Lajović je rekao da mu je drago što je pobedio, iako nije odigrao kako je očekivao.

- Uspeo sam da se konsolidujem u trećem setu, pred kraj se meč zakomplikovao, imao sam malo i sreće u poslednjim gemovima. Desila se najbolja stvar a to je pobednički bod, bez obzira na kvalitet meča. Trebalo je to da bude lakše u našu korist, ali sama situacija - Dejvis kup, stres, pritisak, emocije, sve to utiče da bude ovakva završnica - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija