• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2021

23:35

DŽABA NOVAKU GREND SLEMOVI, FEDERER JE GOAT! Sramna izjava FRANCUZA!

reuters

Tenis

DŽABA NOVAKU GREND SLEMOVI, FEDERER JE GOAT! Sramna izjava FRANCUZA!

Podeli vest

Francuski teniser Rišar Gaske smatra da je Rodžer Federer najbolji svih vremena

Mesecima, pa i godinama traje rasparava o tome ko je najbolji teniser svih vremena, a poslednjih nedelja rasprava dobija svoj rasplet. Brojni teniseri već su izneli svoje mišljenje o toj temi, ali Rišar Gaske prečesto favorizuje Rodžera Federera. 

- Nije sve u Grend slem titulama, nije to najbitnije. Rodžer Federer je definitivno najbolji teniser svih vremena. On je Lionel Mesi tenisa - rekao je Francuz. 

Gaske je ove godine već pričao o tome ko je najbolji teniser svih vremena. Bilo je to u avgustu. 

- Često slušam o toj trci oko GOAT i za broj grend slem titula, ali mislim da je to beskorisno. Rodžer Federer je GOAT, najveći teniser svih vremena, pogledajte samo njegovu estetiku igre i gracioznost na terenu - svojevremeno je govorio Gaske. 

Gaske se trenutno nalazi na Dejvis kupu u Austriji, gde je izgubio prvi meč, ali je Francuska pobedila 2-1 Češku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija