• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

16:09

NOVAK JE VAKCINISAN I IGRAĆE NA AUSTRALIJAN OPENU! Legendarni TENISER otkrio sve DETALJE!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK JE VAKCINISAN I IGRAĆE NA AUSTRALIJAN OPENU! Legendarni TENISER otkrio sve DETALJE!

Podeli vest

Legendarni teniski stručnjak Radmilo Armenulić uveren je da će Novak Đoković igrati na Australijan open

Glavno pitanje u "belom sportu" poslednjih meseci je da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu. Čelnici turnira su u dogovoru sa viktorijanskim vlastima rešili da će na prvom grend slemu nastupati samo vakcinisani teniseri, koji prilože dokaz. Da li se Đoković vakcinisao ili nije, za sada nije poznato, ali je pitanje da li će Srbin biti spreman da oktriva svoj "zdravstveni karton" zarad turnira. 

Mnogi stručnjaci su poslednjih dana komentarisali kakva je situacija u svetu tenisa, kolike su šanse da Novak Đoković zaigra u Melburnu. Ipak, niko do Radmila Armenulića nije bio toliko siguran da će srpski teniser biti na Australijan openu. 

- Smatram da Novak ne treba da pravi dramu oko toga, već otvoreno da kaže da li je vakcinisan ili ne. Ovako može samo sebi da naškodi. Prosto je, ako se ne vakciniše, neće moći da igra, a to je samo njemu minus - rekao je Armenulić za "Mondo". 

Foto: Starsportphoto

Legendarni stručnjak imao je i poruku za Đokovića, a potom rekao da smatra da je Novak vakcinisan i da će igrati na prvom grend slemu. 

- Treba da ide, za njega je veoma važno da osvoji taj grend slem. Tako bi stigao do 21. trofeja na najvećim turnirima. Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati tamo. Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo 'lokdaun' i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan - podvukao je Armenulić. 

Podsećamo, Novak se trenutno nalazi sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije koja u sredu igra svoj četvrtfinalni duel sa Kazahstanom u Madridu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša Berak

pre 2 godine

E javio se prepametni Armenulic da on zakljucuje. Sram te bilo liku bez dostojanstva i morala. JA SLUSAM STA NJEGOV OTAC KAZE, JER SRĐAN ĐOKOVIĆ ZNA I ON JE MORALAN, ČASTAN, RODOLJUB. Novak NE pristaje na ucene jer on je SRBIN.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija