• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

14:22

DAŽBA IM ŠTO IMAJU NAJBOLJEG IKADA! Španci osuli paljbu po SRBIMA! Jedva čekali da BLATE NOVAKA!

tanjug/ap

Tenis

DAŽBA IM ŠTO IMAJU NAJBOLJEG IKADA! Španci osuli paljbu po SRBIMA! Jedva čekali da BLATE NOVAKA!

Podeli vest

Srpski teniseri eliminisani su u polufinalu Dejvis kupa, a neuspeh Novaka Đokovića jedva su dočekali svetski mediji

Nažalost, selekcija Viktora Troickog koju je predvodio najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije uspela da se plasira u finale Dejvis kupa pošto je u polufinalu doživela poraz od Hrvatske. 

Iako je Đoković uradio i više od maksimuma, svetski i evropski mediji jedva su dočekali neuspeh najboljeg tenisera svih vremena kako bi ga "razapeli" po portalima i novinama.

- Pavić i Mektić su okončali Đokovićev san i odveli Hrvatsku u finale. Uvek postoji prvi put. Hrvatska, koja nikad nije pobedila komšije iz Srbije, osetila je ukus pobede u ključnom trenutku, u polufinalu turnira. Đokoviću ovog puta nije imao ko da asistira. Tenis je individualni sport, ali u glavnom takmičenju reprezentacija, tim mnogo znači. Srbi imaju najboljeg u istoriji ali ništa više. To se pokazalo u prethodnim mečevima, a potvrdilo u polufinalu - ocenila je "Marka". 

Mnogo oštriji bio je "AS" koji je udario na Novaka kao na "sebičnog" tenisera. 

- U dvoboju suseda prevladao je kolektiv nad idividualnim sjajem prvog igrača sveta - napisali su Španci. 

Hrvatska će u nedelju igrati za trofej sa boljim iz duela Nemačke i Rusije koji je na programu danas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zika

pre 2 godine

I vi cete krenuti da blatite Novaka samo ako nastavi da podrzava demonstracije protiv trovanja zemlje. A sta i ocekivati od dezurnog trovaca Dragana J Vucicevica koji je osnovao Informer u ime Djilasa gde mu je posao bio da blati Vucica i Nikolica, a sada kada se vlast promenila zasto da se i on ne promeni, idemo tamo gde su pare, sve jedno Djilas-Vucic.... A kada krenete da blatite Novaka pitam se da li ce vas zaposlene biti sramota da pisete te tekstove ili to gledate kao obican posao. Sto je rekao osudjenik na Ninberskom procesu: pa ja sam samo pustao gas u komoru gde su bili Jevreji, nista ja nisam radio, ja sam bio tehnicko lice

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija