• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

09:07

ŠOKANTAN OBRT! Kineskinja se javila, kaže da nije napastvovana!

reuters

Tenis

ŠOKANTAN OBRT! Kineskinja se javila, kaže da nije napastvovana!

Podeli vest

Totalni preokret! Kineska teniserka Šuai Peng koja je nestala pre mesec dana nakon što je optužila kineskog vicepremijera Žanga Gaolija za silovanje, sada kaže da to nije istina

Nekadašnja prva dubl igračica Šuai Peng sveta je pre mesec dana optužila bivšeg potpredsednika Kine Žang Geolija da je seksualno zlostavljanja u njegovoj kući i od tada joj se izgubio svaki trag.

Peng, za kojom ceo svet nedeljama traga, sada kaže da su njene reči pogrešno protumačene i da nikada nije bila seksualno napastvovana!


Teniska asocijacija (WTA) se aktivno uključila u borbu da se Peng Šuai pronađe, zabrinur je bio i Novak Đoković i ostali vrhunski teniseri. On je u jednom intervjuu za singapurski medij poručila da je celo vreme bila kod svoje kuće u Pekingu.

- Moram da naglasim jednu stvar koja je izuzetno važna. Nikada nisam rekla da me je neko seksualno napao i to moram jasno da naglasim - rekla je teniserka koja je dodala da je njena objava izazvala veliki nesporazum.

Pengova je svoje optužbe iznela na sajtu društvenih mreža "Veibo", da bi u međuvremenu pomenuti post izbrisan, a pretraga teniserke na Guglu postala je ograničena.

Foto: reuters

Šuai Peng

 

 

- Tog popodneva nisam dala saglasnost i nisam mogla da prestanem da plačem. Doveo me je u svoju kuću i naterao da imamo odnose. Nemam dokaze i bilo je nemoguće napraviti ih. Uvek ste se plašili da sa sobom ne ponesem nešto poput kasetofona ili da ne snimim. Nema audio zapisa, nema video zapisa, samo moje iskrivljeno ali vrlo stvarno iskustvo - napisala je teniserka pre mesec dana. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija