• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2021

17:52

NOVAK VAS IZLUĐUJE, KAO DA IMA DŽOJSTIK U RUCI! Pljušte POHVALE na račun NAJBOLJEG IKADA!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK VAS IZLUĐUJE, KAO DA IMA DŽOJSTIK U RUCI! Pljušte POHVALE na račun NAJBOLJEG IKADA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se na zasluženom odmoru nakon uspešne sezone, ali se uporedo sprema za početak naredne

Godina iz snova, godina za istoriju! Novak Đoković je u 2021. godini ponovo bio najbolji teniser sveta, oborio brojne rekorde i sezonu završio na tronu ATP liste. Ipak, brojnim glasinama i klevetanjima pokušali su da bace mrlju na genijalnost srpskog majstora, ali ljudi iz "belog sporta" znaju ko je i šta Novak Đoković. 

Jedan od igrača koji se posebno divi Đokoviću je i Dijego Švarcman. Argentinac je u superlativu govorio o najboljem teniseru svih vremena, a njegovu igru uporedio sa video igricama. 

- Đoković je nešto posebno. Kao da ga kontroliše džojstik. Veoma je teško izdržati duele s njim, odlično menja pravce udaraca. U jednom momentu više ne možete da ga pratite. Igra na izuzetno visokom nivou. Loptica dolazi brzinom od 100 kilometara na čas. Teško je i razmišljati o tim promenama pravca koje on pravi - započeo je Švarcman.

Foto: USA Today

Pokušao je 13. igrač sveta da uporedi igru Novaka Đokovića sa njegovim najvećim rivalima. 

- Možda njegov stil ne privlači toliko ljude, koliko Nadalov ili Federerov. Ali vas izluđuje, kao da ima džojstik u ruci - kaže Dijego Švarcman.

Novak Đoković sezonu počinje prvog dana 2022. godine, kada će u Sidneju nastupiti na takmičenju ATP kup gde će braniti boje Srbije. Nakon toga na programu je Australijan open, ali još uvek nije poznato da li će devetostruki šampion zaigrati ponovo u Melburnu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija