• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2021

21:30

DOK MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE! Zverev se nada da NOVAK neće igrati u Melburnu! Biću PRVI TENISER sveta!

Tanjug/AP

Tenis

DOK MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE! Zverev se nada da NOVAK neće igrati u Melburnu! Biću PRVI TENISER sveta!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev ima jasnu računicu kako da preuzme ATP tron

Još uvek vlada neizvesnost oko nastupa Novaka Đokovića na Australijan openu, a dok najbolji teniser sveta ne odluči, ostali mogu da maštaju o trofeju na grend slemu. Aleksander Zverev jedan je od onih koji bi profitirali u slučaju Noletovog izostanka. 

Nemac veruje da bi ukoliko Novak ne bude igrao na Australijan openu mogao do pehara, a tako i prvog mesta na ATP listi. 

- Videćemo šta će biti sa Novakom oko Australijan opena. Nadam se da će da igra... Međutim, ako ne bude tako imam računicu da ako osvojim turnir u Melburnu, uz Novakov izostanak, ja ću biti prvi na svetu - rekao je Zverev. 

Olimpijski šampion izuzetno je samouveren zbog dobrih igara u finišu prošle sezone i siguran je da ga jednoga dana čeka tron. 

- Svestan sam da sam blizu da postanem prvi teniser sveta. Moram da osvojam turnire i Grend slemove - dodao je Nemac. 

Zverev je trenutno treći na svetu, sa 3.700 bodova manje od Đokovića, koji brani titulu u Melburnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija