• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

17:24

NA KRAJU, NIKO NEĆE IGRATI U MELBURNU! Cicipas ŠOKIRAO navijače - još uvek ne zna da li će nastupati na Australijan openu!

Tanjug/AP

Tenis

NA KRAJU, NIKO NEĆE IGRATI U MELBURNU! Cicipas ŠOKIRAO navijače - još uvek ne zna da li će nastupati na Australijan openu!

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas odigrao je prvi singl meč od operacije lakta koju je imao krajem prethodne sezone

Nije Stefanos Cicipas briljirao u finišu prošle sezone, a nakon detaljnih pregleda Grku je dijagnostifikovana povreda lakta zbog koje je morao na operaciju. Oporavak je prošao bolje nego što su lekari očekivali i četvrti teniser sveta brani boje svoje zemlje na ovogodišnjem ATP Kupu. 

Ipak, prvi singl meč nakon operacije Cicipas nije uspeo da dobije pošto je posle tri seta poražen od Dijega Švarcman - 6:7, 6:3, 6:3!

- Ne znam kakvi su mi planovi. Nisam siguran. Voleo bih da igram, ali ne znam kako ću da se osećam sutra. Ovo je bila jedna od mojih najvećih briga. Ako igram danas, kako ću se oporaviti za sutra. Moj cilj je da se 100 odsto oporavim. Uradio sam dosta stvari da ga zaštitim koliko god je moguće i budem na 100 odsto. Fokusiran sam na svoje zdravlje - rekao je Cicipas nakon poraza. 

Australijan open počinje za tačno dve nedelje, a još uvek nije poznato da li će Stefanos Cicipas biti spreman da nastupi na prvom grend slemu u sezonu. 

Foto: Tanjug/AP

- Ako slušam savete lekara, mislim da ću biti spreman za Australijan open. Pre operacije, doktor je sumnjao u to da li je dobra ideja igrati ovde. Oporavak je prošao mnogo bolje nego što sam očekivao. Dođao je u Dubai, bio je iznenađen kada me je video skoro na 100 odsto. Ne znam zašto, pretpostavljam da je to zbog gena, DNK - dodao je Grk, ali objasnio da bi najverovatnije trebao da bude spreman za nastup u Melburnu. 

- Koliko dana imamo do tada? Dve nedelje? Mislim da je to dovoljno. Nikada ranije nisam bio u takvoj situaciji, pa ne znam. Prvi put se suočavam sa nečim ovakvim - podvukao je Cicipas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija