• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

10:29

PAO JOJ KAMEN SA LEĐA! Pobeda Osake posle pauze od četiri meseca!

Tanjug

Tenis

PAO JOJ KAMEN SA LEĐA! Pobeda Osake posle pauze od četiri meseca!

Podeli vest

Japanska teniserka Naomi Osaka plasirala se u drugo kolo turnira u Melburnu pošto je pobedila Francuskinju Aliz Korne posle tri seta, 6:4, 3:6, 6:3.

Osaka je u Melburnu odigrala prvi meč posle četvoromesečne pauze koju je uzela kako bi se psihički oporavila od takmičenja. Ona je poslednji takmičarski meč igrala u septembru na Ju Es openu kada je kao branilac titule izgubila u trećem kolu od Lejle Fernandes.

Foto: Tanjug

 



Tokom meča koji je trajao nešto više od dva sata imala je 51 viner, 57 neiznudjenih grešaka i napravila je osam dvostrukih servis grešaka.

- Mnogo sam grešila, ali to sam i očekivala pošto mi je ovo bio prvi meč i bila sam zaista nervozna- rekla je Osaka.

Foto: Tanjug

 



U Melburnu se održavaju tri turnira ove nedelje, dva u ženskoj konkurenciji i oni su priprema za prvi grend slem turnir u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije, koje počinje 17. januara. Takodje u Sidneju je na programu ATP kup, a u Adelejdu ATP i WTA turniri.

Osaka će u drugom kolu igrati protiv Belgijanke Marine Zanevske, koja je pobedila Petru Martić iz Hrvatske sa 6:3, 6:4.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija