• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

12:01

MEDVEDEV PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU! Trebalo bi da je ovde, ALI...

Tanjug/AP

Tenis

MEDVEDEV PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU! Trebalo bi da je ovde, ALI...

Podeli vest

Godinama već ne mogu Novaka Đokovića da zaustave na terenu, ali su pronašli sraman način da to urade van njega

Jedan od najvećih Novakovih rivala, ali i prijatelja, Danil Medvedev, oglasio se i govorio o sramoti o kojoj bruji svet.

- Verujem da je bio neki problem sa papirima. Ne znam ko se uključio u slučaj, teško je reći bilo šta. Ali ako je imao izuzeće, onda bi trebalo da je ovde, ako nije onda ne bi- rekao je Medvedev.

Foto: reuters

 

Novom titulom u Melburnu Srbin bi postao i najtrofejniji Grend slem šampion u istoriji tenisa.

- Ako ne bude na turniru, to je jedan igrač sa 20 slemova manje, a to je mnogo jer mi ostali, izuzev Rafe, nemamo toliko slemova. Ali, situacija još nije rešena, i dalje može da dođe i nastupi. Zavisi kako se se završi, ali kad neko osvoji devet puta, a nije tu, žreb se malo otvara, to nije tajna", kaže Rus.

Sve nove informacije možete pratiti na lajv blogu portala Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija