• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2022

00:13

AUSTRALIJANCI KRENULI U AKCIJU! Novak nije jedini u problemu

ap photo

Tenis

AUSTRALIJANCI KRENULI U AKCIJU! Novak nije jedini u problemu

Podeli vest

Ministarka unutrašnjih poslova Australije Keren Endrjuz izjavila je da su, osim Novaka Đokovića, još dvoje tenisera ili teniserke u problemu

Ona je istakla da je granična policija tražila i ostale koji su u Australiju stigli sa sličnom dokumentacijom kao Novak.

Mogu da potvrdim da australijska granična policija sprovodi istragu. Postoje dve osobe koje se nalaze pod istragom - rekla je Keren.

Ona je ponovila ono što pričaju svi australijski zvaničnici, da je obavezna potpuna vakcinacija ili neoboriv dokaz o tome zašto osoba nije imunizovana protiv virusa korona.

Imamo obaveštajne podatke da postoje pojedinci koji nisu ispunili uslove za ulazak i to moramo da istražimo. Znam da se mnogo priča o vizi. Viza, koliko shvatam, nije problem, to je samo uslov za ulazak. Graične snage su bile vrlo jasne da on (Novak) nije bio u stanju da ispuni uslove koji su mu potrebni za ulazak u Australiju - dodala je Endrjuz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRZI SE NOLE

pre 2 godine

Ovi Australijanci preko noci postadose najomrazenija zemlja na svetu. Ako. Zasluzili su. A Novak posle ovoga jos veci heroj i GOAT.

Mr Bean

pre 2 godine

Bivši član stručnog štaba Novaka Đokovića, Kreg O'Šenesi, je istakao da Srbin mora da poštuje pravila koja važe u Australiji! U čitavom svetu erupcija korone bukti,identično stanje je i u Australiji,zatvaraju se škole,bolnice prenatrpane,ljudi umiru... Češka teniserka u istom emigrantskom smeštaju kao i Đoković i niko u Česškoj ne protestuje,jer znaju da je globalno stanje pandemije smrtonosno i da treba da se vakciniše,a ne prkosi celom civilizovanom svetu... Našao se tipičan srpski kulov,Novak Đoković,da prkosi celom svetu i šta je postigao? Zatvor,kao i svi "najveći sinovi" Srbije,od Slobe Miloševića,Mladića,Karadžića do sad Đokovića. Sad neka Đoković pokaže svetu 3 prsta i njegov zverski pogled i shvati lično kao i cela Srbija,šta znači biti profinjen gospodin kao nedostižni teniski virtuoz Rodžer Federer.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija