• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2022

16:55

SRAMNO! POKUŠAVAJU DA SABOTIRAJU NOVAKOVO SUĐENJE! UPLAŠILI SU SE, evo ŠTA rade da Đoković ne bi igrao!

Ilustracija

Tenis

SRAMNO! POKUŠAVAJU DA SABOTIRAJU NOVAKOVO SUĐENJE! UPLAŠILI SU SE, evo ŠTA rade da Đoković ne bi igrao!

Podeli vest

Ovolika mržnja prema jednom vrhunskom sportisti, a pre svega ljudskom biću je sramna i neralana! Ono što ni kriv ni dužan proživljava Novak Đoković je za svaku osudu!

Kako se nezvanično može čuti u izvorima bliskim Novakovim advokatima, pravni predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Australije su u komunikaciji sa sudijom Entonijem Kelijem, koji će voditi postupak povodom žalbe u Federalnom sudu! 

Oni su najavili da neće imati spremnu neophodnu dokumentaciju do ponedeljka i navodno se pripremaju da zatraže novo odlaganje do idućeg ponedeljka, 17. januara.

Foto: pexels/tanjug/rojters

 

Đokovićevi advokati su, kako navodi izvor Mozzart Sporta, spremni da se suprotstave ovakvom zahtevu. Takođe, ukoliko dođe do novog odlaganja insistiraće da Đoković bude premešten u takozvani "pritvor u zajednici", odnosno u kuću koju je rezervisao za boravak u Melburnu tokom Australijan Opena.

Eventualno odlaganje sudskog procesa za još nedelju dana značilo bi da Novak ne bi mogao da se pojavi na terenu prvog dana turnira u Melburn Parku, koji počinje istog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zika

pre 2 godine

Ako je to istina to bi bio bezobrazluk bez . presedana i postavlja se pittanje da je sve oko Novaka izrezirano kako bi se skinuo sa trona sto zapadni mocnici ne mogu da podnesu. Trulez zapdnih nazovi mocnika.

NEVEROVATNO dokle su spremni d

pre 2 godine

Na kraju ispada da ovo nije cak ni samo iz politickih razloga (sto je takodje sramno), vec ce da odugovlace i sl. samo da bi ga sprecili da ucestvuje. Alooo, muce ga i maltretiraju jer mu NE DAJU DA IGRA, tj. ne daju mu da radi ono sto mu je posao. Smradovi "demokratski"!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija