• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

08:59

DRAMATIČNO U MELBURNU! NOVAK PRVI PUT PROGOVORIO! Nije vakcinisan!

Tenis

DRAMATIČNO U MELBURNU! NOVAK PRVI PUT PROGOVORIO! Nije vakcinisan!

Podeli vest

Srpski teniser dobio je Vladu Australije na Federalmom sudi, ali to nije kraj drame

Novak Đoković je na sudu pobedio i viza mu je vraćena, što je delovalo kao velika pobeda nakon pet dana u izolaciji.

Međutim, vlast Australije ne odustaje. Želi ipak da ga što pre strpa u avion za Evropu! Zvanicnici imigracionog biroa su pre 10 minuta ispred kancelarije advokata rekli Novaku da krene sa njima, da ga hapse i deportuju. 

Kako je Novak Đoković otkrio novinarima u Melburnu, on nije vakcinisan i ovo je prvi put da se on oglasio po tom pitanju i sada je otkrio svoj status.

- Nisam vakcinisan. Kovid sam imao dva puta, u junu 2020. godine i nedavno sam imao kovid. Bio sam pozitivan 16. decembra 2021 - rekao je Ðoković.

 

 

 

Foto: reuters

 

Australijske vlasti kažu da on kao nevakcinisana osoba neće moći da bude u Australiji, uhapšen je i uskoro će verovatno biti deportovan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 2 godine

Kako god da bude, on je vec najveci svih vremena, a cast je odbranio, ne samo svoju vec i nasu i onih koji su iza njega stali. Covek od reci Novak.

VESNA

pre 2 godine

A mi kao neznamo da Nole nije vakcinisan! Da jeste, ne bi tražio medicinsko izuzeće i do svega ovoga ne bi ni došlo. Uveliko bi sa ostalim teniserima trenirao u Melburnu. Ovo kako se sa Noletom postupalo u proteklih nekoliko dana je prava katastrofa! Šta će jedan svetski poznati sportista i putnik u hotelu sa migrantima-azilantima?!! Niti je emigrirao, niti tražio azil, ima diplomatski pasoš, legalno je hteo da uđe u zemlju, a ispalo je kao da su ga uhvatili na prepad u nekom šumarku kako ilegalno prelazi granicu. I još nastavljaju i dalje da ga šikaniraju odlaganjem donošenja odluke po diskrecionom pravu Ministra imigracija Aleksa Houka, o eventualnom ponovnom ukidanju vize. Svako bi na njegovom mestu odavno pukao i odustao, ali ne i Nole! Jedan je Novak Đoković!!!

psg90

pre 2 godine

Koje je ovo sranje od novina mater vam jebem parazitsku sam dezinformacije sirite kurca mi se napusite

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija