• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

11:12

POBEDA, POBEDA, POBEDA... NOVAK ZADAO ŽESTOK UDARAC! Ministar se uplašio pa odustao od deportacije Đokovića!

Tenis

POBEDA, POBEDA, POBEDA... NOVAK ZADAO ŽESTOK UDARAC! Ministar se uplašio pa odustao od deportacije Đokovića!

Podeli vest

Kako prenosi portal ''The Age'', ministar za imigraciono pravo Aleks Hok imao je rok 4 sata od izricanja presude na Federalnom sudu da Novaka Đokovića vrati u pritvor, ali on neće reagovati u tom vremenskom roku

To znači da je Đoković definitivno pobedio! Može da ostane u Australiji i igraće na grend slemu.

Vlada definitivno neće doneti odluku da ga deportuje večeras. Imigracioni ministar Aleks Hok neće doneti odluku o deportaciji Novaka Đokovića večeras, imali su oko 4 sata da je donesu do ponoći. Ali, to može da uradi u narednih nekoliko dana.

Međutim, ovo su sjajne vesti. Očekuje se da Novak uskoro postane slobodan, a konačnu odluku Aleks Hok donosi u utorak.

 

 

Navodno su australijske vlasti imaju plan, koji sigurno neće biti iznet u javnost, da Đokoviću ponude ultimatum.

Opcije su da tiho ode za Beograd i sledeće godine se vrati ili da mu ukidaju vizu, da ga hapse i deportuju uz zabranu ulaska u Australiju u naredne tri godine.

 

Podsetimo, posle Federalnog suda Novak Đoković je pušten na slobodu, dobio je vizu, vraćen mu je pasoš i lična dokumenta.

Sud u Melburnu poništio je odluku Federalne vlade Australije o deportaciji Novaka Đokovića, pošto je sudija Entoni Keli presudi u korist srpskog tenisera. Novakovi advokati su argumentovano predstavili slučaj odbrane i izneli su potrebnu dokumentaciju o medicinskom izuzeću.

Međutim,  čekala se odluka Minista imigraciona pitanja, Aleks Hok. Prema zakonu Australije, reč ministra za imigraciju je iznad svih, pa čak i države Viktorije i Suda, koji je pobio odluku vlasti i oslobodio Novaka i omogućio mu da igra na Australijan openu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joyce

pre 2 godine

Nole jeste dobio spor sa državom Australijom. Poznavajući njihov mentalitet, sumnjam da će se odrći odmazde, kao deo njihove doktrine, a to znači, da će Noletu zagorčavati život u narednim danima, a hapšenje ostaviti kada turnir AO počne, kako bi mu se osvetili za poraz na sudu i krajnje ga ponizili. Moj strah od toga je ogroman.

veljke

pre 2 godine

Pa cemu onda euforija kad covek jos ne zna na cemu je. Agonija traje jos 4 dana. Ako mogu da ga proteraju za 4 dana onda nece ni biti u zrebu. Gde zurimo sa euforijom kad znamo sa kakvim SKOTOM ima posla. Ocigledno idu da ga psihicki uniste totalno i ako bude igrao nece moci da se oporavi i bude na nivou potrebnom za takmicenje. Spustite loptu sa tim bombastim naslovima.

AS

pre 2 godine

DA LI NOLE KORISTI SVOJ DIPLOMATSKI PASOŠ KOJI MU JE NAŠA DRŽAVA DALA I DA LI PO TOM PASOŠU IMA PRAVO NA NEKI DIPLOMATSKI IMUNITET I NEKE PRIVILEGIJE? NIKO O TOME NI REČ NE GOVORI.

Lala

pre 2 godine

Ok , zbog Novaka , ne treba pisati bas tako , odnerenost , nije na odmet , hvala .

Dragovan

pre 2 godine

Demokratska drzava zapadnog kova kod koje je drzavni cinovnik iznad zakona ....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija