• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

12:25

SVET ŽELI DA VIDI NOVAKA! Senator Antić pisao ministru Hoku!

reuters

Tenis

SVET ŽELI DA VIDI NOVAKA! Senator Antić pisao ministru Hoku!

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, i dalje nije siguran da li će igrati na Australijan openu

Federalni sud mu je vratio vizu, ali ako ministar za imigracije Aleks Hok odluči da je ponovo poništi, opet će morati da se žali i ide na sud. 

Aleks Antić, senetor Južne Australije, pisao je ministru Hoku i poručio mu da svet želi da gleda Novaka Đokovića kako igra na Australijan openu i bori se za titulu.

- Diskriminacija zbog vakcina je pogrešna i tako niko ne bi smeo da bude tretiran. U Novakovom slučaju Sud je doneo odluku i tako treba da bude. Danas sam pisao ministru za migracije, da mu kažem šta mislim. Svet želi da vidi Đokovića - poručio je senator. 

Novak Đoković odneo je pobedu na Federalnom sudu, međutim, poslednju reč i dalje ima Australija koja, uprkos odluci Suda, ima pravo da mu poništi vizu i da ga deportuje.

Još se ne zna da li će Aleks Hok izdati nalog za njegovog deportovanje, a čak i da se odluči na takav potez, Novak će ponovo imati priliku da uloži žalbu. Nina Marković Kaze, koja godinama radi u Australiji i dobro je upoznata sa političkim sistemom, rekla je da će i u najgorem mogućem slučaju, što je odluka o deportaciji, Đoković moći da se takmiči na Australijan openu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija