• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2022

15:07

MUČKI PROZIVA ĐOKOVIĆA! Marej ima nekoliko pitanja o izolaciji...

Tenis

MUČKI PROZIVA ĐOKOVIĆA! Marej ima nekoliko pitanja o izolaciji...

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej ponovo je komentarisao slučaj Novaka Đokovića u Australiji

Đoković je sredinom prošle nedelje doputovao u Melburn posle dobijenog medicinskog izuzeća od vakcinacije protiv korona virusa. Po dolasku mu je ukinuta viza, nakon čega je smešten u hotel, koji služi kao prihvatni centar za migrante.

Federalni sud u Melburnu je zatim u ponedeljak doneo presudu kojom se poništava odluka Vlade Australije o ukidanju vize, a Đoković je odmah po izlasku na slobodu otišao na trening u Rod Lejver arenu.

Britanac je rekao je da je dobro što je Novak na slobodi.

- Pozitivno je što više nije u pritvoru. Jasno je da je pobedio na Sudu. Nadam se da sad može da se fokusira na tenis - rekao je Marej, a onda zapalio vatru:

Foto: ap photo

 

- Ima još nekoliko pitanja na koje bi trebalo da odgovori. O izolaciji i tako dalje, siguran sam da hoće. Nadam se da možemo da okrenemo stranicu. Pobedio je na Sudu, sjajan je bio i izgleda da će biti na Australijan openu. Sviđa mi se što će se najbolji nadmetati, iako ima nekoliko pitanja. Dok ne dođu odgovori teško je dati konačan sud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

SVI VI IMATE PITANJA. IZOLACIJU SKRAĆUJU IZ DANA U DAN. ETO RUKOMETAŠI AKO POSLE PET DANA IMAJU NEGATIVAN TEST PRIKLJUČUJU SE EKIPI. SVI ŽELITE DA BUDETE VEĆI ZNALCI OD SAMIH LEKARA.

Perica

pre 2 godine

Pa tebi je ostalo samo da se pitaš za tenis više nisi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija