• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2022

19:43

KO JE OVDE LOŠ MOMAK? ONI KAŽU DA JE NOVAK!? Beker postavio pitanje Australijancima!?

reuters

Tenis

KO JE OVDE LOŠ MOMAK? ONI KAŽU DA JE NOVAK!? Beker postavio pitanje Australijancima!?

Podeli vest

Bivši nemački teniser Boris Beker dotakao se aktuelne situacije oko Australijan opena

Novak Đoković uspeo je da pobedi Australiju na sudu i ostvari pravo nastupa na prvom grend slemu u sezoni. Ipak, mogućnost da do promene i preokreta dođe još uvek postoji, pa je tako sve pod znakom pitanja iako za sada deluje da će najbolji teniser današnjice pojuriti 10. titulu u Melburnu. 

Gotovo čitav svet stao je u zaštitu Novaka Đokovića pa tako i Boris Beker koji se pita ko je nakon svega loš momak. 

- Veoma mi je žao zbog njega, bliski smo, ostali smo prijatelji. Mnogo je pogrešnih stvari u ovoj situaciji, pitanje je ko je ovde loš momak, a javnost misli da je to Nole. On često pravi greške, ali nisu u pravu, sada je doneo potrebnu dokumentaciju, a od 26 igrača koji su tražili izuzeće, petoro je dobilo i jedan od njih je Novak - rekao je Beker za "Eurosport". 

Nemac je u prošlosti sarađivao sa Đokovićem i potpuno razume Novakovu želju da zdravstveni karton ostane privatna stvar. 

- Lična je odluka da li nekom želite da kažete svoje zdravstveno stanje, istina je da ne morate da kažete nekom strancu da li ste bili bolesni u poslednje dve godine ili pre nedelju dana, mora da postoji privatnost. On je kao uzor i najbolji teniser sveta morao da napravi primer od sebe, ali pored svega, to je njegov život, njegove odluke i mi to moramo da poštujemo - jasan je Nemac. 

Foto: Reuters

Za kraj, Beker se dotakao i Novakove porodice koja je bila najglasnija u borbi za slobodu najboljeg tenisera sveta. 

- Mislim da je njegov otac prešao liniju i da mora da se pokaje za sve što je rekao jer mu to nikako ne pomaže. Njegovi roditelji i brat su emotivni, ali to nije izgovor. Ovo me tera da pomislim šta će biti u budućnosti, kako će biti na ostalim Grend slemovima, uglavnom svi imaju ista pravila i najbolje bi mu bilo da se vakciniše da bi mogao da igra - podvukao je Beker. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija