• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2022

11:45

NOVAK NE IDE U ZATVOR! Određeno vreme razgovora sa imigracionim zvaničnicima

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK NE IDE U ZATVOR! Određeno vreme razgovora sa imigracionim zvaničnicima

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće ići u pritvor

Ministar Hok mu je opet otkazao vizu, pa je ekspresno usledilo saslušanje pred sudijom Entonijem Kelijem

Novak Đoković će takođe u subotu morati da izađe na razgovor sa imigracionim zvaničnicima, gde će predstaviti svoj slučaj.

Razgovor Novaka Đokovića sa zvaničnicima zakazan je za večeras od 22.00 po srednje-evropskom vremenu. Novak neće morati da ide u bilo kakav pritvor do pomenutog intervjua i protiv njega neće biti korišćena nikakva vrsta policijske sile, piše novinara australijskog "The Agea".

Nažalost, to znači da bi mogao da se vrati u imigracioni pritvor posle tog intervjua. Advokat koji zaustapa Australiju Lojd je dodao i da neće tražiti deportaciju pre konačne odluke Suda.

Foto: Tanjug/AP

 

Vlada Australije trenutno razgovara sa advokatima Novaka Đokovića oko daljih koraka. Očekuje se da će oni uskoro podneti žalbu na ovu odluku, a tražili su da se čitav proces završi do nedelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija