• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2022

13:30

ISPLIVALO! SUDIJA KOJI JE "POMILOVAO" NOVAKA IMAO SUKOB SA GRANIČNOM POLICIJOM!

Tanjug/AP

Tenis

ISPLIVALO! SUDIJA KOJI JE "POMILOVAO" NOVAKA IMAO SUKOB SA GRANIČNOM POLICIJOM!

Podeli vest

Zahvalivši se svim prisutnima, sudija Keli saopštio je da je saslušanje okončano i da će proces vezab za slučaj Novaka Đokovića biti nastavljen sutra ujutru u 8 časova, odnosno večeras u 22 časa po srednjeevropskom vremenu

Isplivalo je da je sudija Entoni Keli, koji je predsedavao u slučaju ukidanja vize teniske zvezde Novaka Đokovića, jednom je imao svoj sukob sa graničnom policijom u Sjedinjenim Državama.

Kako pojedini strani mediji nagađaju, Keli je možda imao simpatije za jedno od pitanja u slučaju Đoković – činjenicu da je teniski šampion prepustio nekom drugom da popuni imigracioni formular...

Foto: printscreen

 

Bilo kako bilo, Novakova drama i dalje traje, a epilog će biti poznat ovog vikenda (barem bi trebalo).

Podsetimo, Australijan open počinje 17. januara. Uživo dešavanja možete pratiti na našem lajv blogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana N

pre 2 godine

Ma Novace, dragi, pusti idiote, ti si za nas Pobednik, sa velikim P, ogromnim P. Svet je nacisto skrenuo, kao da ga vodi saka totalno retardiranih. Ali, i mi smo budale sto im to dozvoljavamo. Ludilo, tesko ludilo!!!

Patriota

pre 2 godine

Premijer Australije Skot Morison rekao je danas da ukidanje vize srpskom teniseru Novaku Đokoviću ima za cilj da zaštiti "žrtvovanja" Australijanaca tokom pandemije korona virusa. "Australijanci su podneli mnoge žrtve tokom ove pandemije i s pravom žele da ishod tih žrtvovanja bude zaštićen", naveo je Morison u saopštenju. Odgovor drzave Srbije bi trebao da glasi: Premijerka Srbije Ana Brnabic rekla je danas da izbacivanje Rio Tinto u nacionalnom interesu drzave Srbije i svih njenih gradjana jer ima za cilj da zaštiti pre svega zivote ljudi i zivotnu sredinu. Srbi su podneli velike zrtve tokom zadnjih godina i decenija tako da sa pravom zele da budu zasticeni od istih onih koji su joj zivotnu sredinu trovali i unistavali svojim nato raketama i bombama.

Pera

pre 2 godine

Nedaj se Nole! Vise nije pitanje da li ces igrati ili ne. Pitanje je da li ce te slomiti ili nece!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija