• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

07:04

REČI POZNATOG ADVOKATA O ĐOKOVIĆU! Opet je podigao Srbiju na noge!

Printscreen You Tube/tanjug/ap

Tenis

REČI POZNATOG ADVOKATA O ĐOKOVIĆU! Opet je podigao Srbiju na noge!

Podeli vest

Jedan od najcenjenijih advokata u Australiji Džastin Kvil i dalje veruje u pobedu Novaka Đokovića protiv Vlade Australije

Advokat  Džastin Kvil je pre početka saslušanja na Federalnom sudu reako da je Novak favorit protiv država koja želi da ga deporuje.

Ministar za imigracije Aleks Hok smatra da je Novak zbog svojih stavova pretnja za Australijance. Naime, država kaže  da je Novak uzor mnogim ljudima i njegovo prisustvo i stavovi protiv vakcinacije, kako su istakli, mada to Đoković nikada nije rekao, mogli bi da dovedu do promene stava Australijanaca.

Nakon saslušanja koje je trajalo pet sati advokat kaže:

- Novakov advokat je bio odličan. Izneo je jak slučaj. Ne znam šta će se desiti. Novak je prvo bio u prednosti, pa je onda Vlada preuzela... Blizu je. Ostaću pri svom prvom stavu da Đoković pobeđuje - kazao je Kvil.

Foto: printscreen

Džastin Kvil

Tročlano sudijsko veće predvođeno glavnim sudijom Džejmsom Alsopom trebalo bi tokom današnjeg dana da donese odluku. 

Suđene je trajalo više od pet časova, tokom kojih su Novakov pravni tim i advokat Vlade Australije iznosili argumente. Potom je sudija Alsop je odlučio da raspusti sud i najavio da će veće sudija održati sastanak, razmotriti argumente i iznete dokaze i da će svoju odluku saopšiti na zvaničnom sajtu Federalnog suda.

Nije mogao konkretno da kaže kada će odluka biti doneta, ali je nagovestio da bi moglo da se desi da odluka bude čak i sutradan po vremenu u Australiji, što bi značilo pred ponoć u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija