• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

10:04

PRIZNANJE IZ AUSTRALIJE! Ovaj čovek izigrava Boga i jedini je KRIVAC što će Nole biti deportovan

Tanjug/AP

Tenis

PRIZNANJE IZ AUSTRALIJE! Ovaj čovek izigrava Boga i jedini je KRIVAC što će Nole biti deportovan

Podeli vest

Najbolji svetski teniser Novak Đoković proteran je iz Australije odlukom Federalnog suda

Ubrzo posle presude tročlanog veća koje su činili vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O'Kalahan, oglasio se ASRC koji tvrdi da je jedini krivac za to što se desilo Noletu Aleks Hok.

To je najveća australijska nezavisa grupa koja podržava ljude koji se bore za azil.

Da li ste znali da isti Federalni sud koji je odlučio o Đokovićevoj sudbini zapravno nema moć da oslovodi 79 imigranata koji su zatvoreni devet godina. To je zato što smo imigracionom ministru dozvolili da sam odlučuje o njihovoj sudbini i izigrava Boga - navodi se u saopštenju.

Foto: printscreen

Aleks Hok

Jedini put koji je preostao Đokoviću je da traži posebno odobrenje za žalbu pred Višim sudom koje je teško dobiti. Čak i ako dobije odsustvo ministar za imigraciju može da ga zadrži u pritvoru. To je ono što on radi ljudima koji traže azil - dodaje se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

IZVRSILI GENOCID NAD LJUDIMA KOJI SU ZIVELI TU PRE NJIH I NAZVALI ZEMLJU AUSTRALIJU...TO IH NECE NIKADA OPRATI PRED SVETOM I ISTORIJOM.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija