• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

16:33

KECMANOVIĆ POSLE POBEDE U AUSTRALIJI: Nisu morali Novaka tako da ga izbace, TO JE UŽASNO! Ja se UGLEDAM na njega...(VIDEO)

printscreen

Tenis

KECMANOVIĆ POSLE POBEDE U AUSTRALIJI: Nisu morali Novaka tako da ga izbace, TO JE UŽASNO! Ja se UGLEDAM na njega...(VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović ističe da su Novakove kolege iz Dejvis kup reprezentacije konstantno bile u kontaktu sa Đokovićem tokom njegove agonije u Melburnu

Kecmanović je uspešno započeo Australijan open, pošto je savladao Salvatorea Karuza (koji je zamenio Novaka) sa 3:0 u prvom kolu. Miomir je pre meča najavio da je motivisan da osveti Novaka i da i on i ostali srpski igrači imaju želju da se što bolje pokažu u Australiji!

Na konferenciji za medije, najviše se pričalo o Novaku Đokoviću, a Kecmanović je otkrio malo poznate detalje!

Podeljena su mišljenja u svlačionici, zato mislim da se ni ne oglašava mnogo ljudi. Mi smo mogli možda više i ranije da se oglasimo, ali smo bili uz njega sve vreme, i preko poruka – trudili smo se da mu pružimo podršku koliko god mi možemo odavde. Hteo sam da vidim kako je, dopisivali smo se, naravno da ću mu i sada poslati poruku – znam da mu nije lako, treba mu odmora od svega. Uradio je toliko za nas, red je da se mi odužimo koliko je u našoj moći - rekao je Kecmanović i dodao:

- Znam da ne možemo da uradimo mnogo za njega, ali dajemo sve od sebe da budemo tu, kako bi malo lakše prošao kroz ovaj period. Nije nam bilo lako, ali definitivno je njemu bilo teže. Nisu morali tako da ga izbace, to je užasno, moglo je sve da bude malo drugačije. Ugledam se na njega, on je neverovatan šampion i bilo je teško videti šta mu se dešava, pogotovo što sam se radovao spektaklu, da igram s njim na Rod Lejver areni.Definitivno smo razgovarali o tome, nije bilo moguće ne razgovarati o tome. Pokušaćemo da ga osvetimo na neki način i da ga učinimo ponosnim, tužno je što on ne može da igra - zaključio je Kecmanović.

Uz Kecmanovića, gest podrške imao je i Lajović, koji je posle meča razvio zastavu sa Novakovim likom, na kojem je bila i poruka za Australiju "Svidelo vam se ili ne, on je najveći svih vremena".

Kecmanović će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, koji je bio bolji od Rusa Kukuškina sa 3:0 u prvom kolu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59