• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2022

07:52

KRAJINOVIĆ NEMOĆAN! Srbin posle tri seta završio takmičenja u Melburnu!

Tanjug/AP

Tenis

KRAJINOVIĆ NEMOĆAN! Srbin posle tri seta završio takmičenja u Melburnu!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na Australijan openu, pošto je poražen od Dijega Švarcmana 6:3, 6:4, 7:5, posle dva sata i 27 minuta

Na startu meča videli smo tri brejka, Švarcman je napravio dva, Krajinović jedan, a najveću šansu da vrati brejk Krajinović je propustio pri rezultatu 4:3 za Argentinca.

Nije iskoristio šansu, u devetom gemu Švarcman je napravio novi brejk i došao do vođstva. U drugom setu je mnogo bolje servirao Krajinović. Ali, pri rezultatu 4:3. Švarcman je napravio brejk i poveo 5:3, ali je onda Krajinović napao, odigrao hrabro i posle dve brejk lopte dobio još jednu i iskoristio je.

Foto: Tanjug/AP

Dijego Švarcman

Smanjio je na 5:4, vratio se u set, imao servis, ali je Dijego napravio novi brejk u desetom gemu i došao do 2:0 u setovima.

U nastavku je rival napravio brejk za 3:1, vratio ga je odmah Krajinović za 3:2, ali je Argentinac napravio novi za 4:2. Pri rezultatu 5:3, kada je servirao za pobedu, Krajinović je odigrao hrabro i napravio brejk koji ga ostavlja u meču.

Švarcman se još i povredio u tom gemu, pa je morao da dođe fizioterapeut. Krajinović je izjednačio 5:5, imao šansu za brejk pri tom rezultatu, ali nije uspeo. Švarcman je uzvratio, napravio brejk i meč je bio gotov.

Foto: Tanjug/AP

 

Naredni protivnik mu je bolji iz meča O'Konel – Gaston. S druge strane, Srbiji su ostala dvojica predstavnika u Melburnu – Dušan Lajović i Miomir Kecmanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija