• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2022

13:04

NEMAČKI BILD: Đoković je KUKAVICA!

printscreen

Tenis

NEMAČKI BILD: Đoković je KUKAVICA!

Podeli vest

U tiražnom listu Bild, osvanuo je tekst o prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću

Novinar Helmut Uhl je objavio kritički tekst stavljajući Đokovića i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona u isti koš, sa naslovom "Đoković i Hamilton su kukavice". On kaže da Đoković i Hamilton inspirišu stotine miliona ljudi širom sveta i da bi trebalo da se oglase posle dešavanja u Melburnu, odnosno u slučaju Hamiltona na poslednjoj trci u Abu Dabiju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Drhitimo i patimo za njima, radujemo se s njima. Oni pokreću naše emocije, postali su deo naših života. Najbolji teniser svetga i najbolji vozač sveta. Nestali su, a imaju toliko toga da kažu. Oni ćute - piše Uhl.

On smatra da upravo zato što se osećaju nepravedno tretiranim trebalo bi da se oglase.

- Nije u redu! Obojica su na oblaku i veruju da lebde iznad svega. Međutim, zaboravili su da vide svoje navijače. Ali oni koji ih plaćaju, svoje sponzore. Imaju pravo da čuju nekoliko reči objašnjenja, zašto ovi uzori ne stoje na vrhunskom postolju sa trofejom i skupljaju milionske čekove. Bog im je dao jezik, ne samo talenat! Možda misle da je njihovo tiho povlačenje diplomatija. Ja to vidim kao kukavičluk- dodao je autor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

vi esesovci sa komcentracionim logorima umuknite vi ste svoje dno pokazali u dva svetskarata i zao mi je sto vas rusi nisu skroz utamanili da neostane ni jedan zivi

Pera

pre 2 godine

Licemerje i bezlicnost zapada je na tom nivou da njima vise nema spasa.

Pera

pre 2 godine

I dalje likujes vucicevicu .. gde ce ti ta zla dusa zavrsiti ... ? gde ce ti tel ozavrsiti?

Joyce

pre 2 godine

Budite sretni dok Nole ćuti, jer kad bude progovorio, uši će da vam bride.

dera

pre 2 godine

Alo , -nemci- , toliko ste zla kroz istoriju naneli čovečanstvu da bi ste trebali sledećih hiljadu godina da ćutite ako ništa drugo . Djoković je za vas institucija , i kada govorite o njemu predhodno da jezik tretirate na hemijskom čišćenju .

Dragan Dubonjac

pre 2 godine

Dragi moji zemljaci Srbi , nemojte se previše uzbudjivati Dnevni „zuti“list „BILD“ je u Nemačkoj isto ono što je u Srbiji tv stanica „N1“ ili „dnevni telegraf“ , dakle , ni u Nemačkoj nije poštovan tamo ih nazivaju „klatschzeitung“ dakle tratš novine ! Svi im se smeju a čitaju ih babe i dede , uglavnom, uzgred pripadaju istim vlasnicima kao N1 i NOVA S ( ovde ne mislim na djilasa i njegovog pajtosa dragana ) dakle bivšem šefu CIA koji je oličen u investment found-u KKK !

Zdenko

pre 2 godine

Cuveni list Bild ima svoje misljenje i to je ok. I ja imam svoje misljenje a ono glasi: gospodo iz Bilda vi ste budale.

kiza

pre 2 godine

Šta vi gosp. pričate. Koliko znam Novak je rekao da neće izlaziti u javnost sa komentarima sve do završetka turnira pod nazivom "australija closed", naravno za sve koji su protiv fašizma.

Voja

pre 2 godine

Oni će nešto nekom da kažu kada bi zagrebali momo po novinarevom porodičnom stablu ko zna ko bi mu bio deda. Pa njegov komentar nije čudo.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija