• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2022

16:44 >> 17:37

NOVAK MOLIO HRVATA ZA FOTOGRAFIJU, A ONDA MU SE IZVINJAVAO! Šok priča sa OLIMPIJSKIH igara! Đoković IZNENADIO sve oko sebe!

reuters

Tenis

NOVAK MOLIO HRVATA ZA FOTOGRAFIJU, A ONDA MU SE IZVINJAVAO! Šok priča sa OLIMPIJSKIH igara! Đoković IZNENADIO sve oko sebe!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković glavna je "zvezda" gde god da se pojavi, a tako je bilo i na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu

Najbolji teniser svih vremena tada je bio u uzletu forme, ali i kao takav privlačio je pažnju sa svih strana. Slično se dogodilo i u Tokiju budući da je svaki sportista želeo fotografiju sa Novakom Đokovićem. Ipak, anegdota koja se pamti je upravo iz Pekinga i te 2008. godine. 

Novak Đoković se u olimpijskom selu sreo sa hrvatskim rukometašem Davorom Dominikovićem, a čitavu priču je u razgovoru za "Index" otkrio Jakov Gojun. 

- Rečeno mi je da je Davor Dominiković sreo Novaka Đokovića i kaže mu 'Novače, ja sam Davor, rukometaš', ali znate kako Đoković prati naš sport i odmah ga je prepoznao. Rekao mu je da napravimo jednu foru, kad budemo u menzi, da pita pred celom ekipom gde je Davor Dominiković i da traži da se slikaju - rekao je Gojun, a onda sledi ono zbog čega Đoković jeste omiljeni među kolegama i sportistima. 

- Dolazi onda Novak za sto, sedi cela ekipa i pita ih 'Momci, izvinite je l' tu Davor Dominiković?'. Davor kaže tu sam, Novak traži fotografiju, a ovaj ga pogleda i kaže 'vidiš da jedem'. Novak se izvini i ode... - dodao je hrvatski rukometaš. 

Sve je bilo sjajno isplanirano, ali Đoković od čitave ideje nije odustao ni četiri godine kasnije. Ponovo je srpski teniser prišao rukometašima iz Hrvatske i pitao ih  za Davora Dominikovića. 

- Svi u čudu kažu mu jesi li normalan, to je Novak Đoković... I četiri godine kasnije Novak Đoković dolazi za sto u Londonu i pita opet da li je tu Davor Dominiković, da li još igra? Nije bio tu, ali to je ono što nas sportiste najviše poveže. Sport te odgoji, takva zafrkancija u svlačionici - to vredi više od svega - podvukao je Gojun. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija