• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

12:42 >> 12:51

KECMANOVIĆ BLISTA U AUSTRALIJI I PORUČUJE: Znači mi podrška MOJE SRBIJE!

Tanjug

Tenis

KECMANOVIĆ BLISTA U AUSTRALIJI I PORUČUJE: Znači mi podrška MOJE SRBIJE!

Podeli vest

Miomir Kecmanović će u nedelju ujutru od 8.30 igrati najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri protiv Gaela Monfisa u osmini finala Australijan opena, a otkrio je koliko mu znači podrška iz rodne zemlje

- Uvek mi mnogo znači podrška koja stiže iz moje Srbije, donosi sjajnu energiju i nadahnuće. Dugo godina sam proveo u inostranstvu, još kao junior otišao na Floridu u IMG akademiju i jako malo vremena imao sam na raspolaganju da dođem kući. Svaka reč podrške koja dođe za mene je izuzetna, jer znam da je od mog naroda i da je iskreno, tako će uvek i biti, počeo je Kecmanović za Novosti.

Foto: Tanjug

 

Protiv francuskog tenisera Gaela Monfisa igrao je jednom, slavio je Francuz, sada su okolnosti znatno drugačije....

Sigurno je da će moj trener David Nalbandijan i za moj naredni meč imati pravu formulu kako izaći na teren i odigrati protiv Monfisa u Australiji u za mene do sada najvažnijem meču karijere.

Kecmanović je Monfisa okarakterisao kao velikog šoumena, ali kaže da on to nije...

Foto: Tanjug

 

- Nisam šoumen, to nisam bio ni kao desetogodišnjak (smeh). Oduvek sam bio ozbiljan, svakom meču, svakog trenutka pristupao sam jako ozbiljno. Bez pokazivanja većih emocija na terenu. To ne znači da ih nemam, već ih kanališem duboko u sebi. Ono što se razlikuje više od svega do sada je da više verujem u sebe. Hrabriji sam, koncentrisaniji i odlučniji da ostvarim ono što sam naumio.

Kecmanović oseća da ovo može da bude godina u kojoj će mu se vratiti sav trud koji je uložio na terenu.

Foto: Tanjug

 

- Osećam da ovo može da bude jako dobra godina. Rad koji sam do sada uložio krenuo se isplaćivati na terenu u vidu dobrih mečeva, odličnih partija sa moje strane i samim tim rezultata. Želim da nastavim sa dobrim igrama, duga je godina, tek smo na početku i sa nastavkom jako dobrog rada i vere u sebe siguran sam da ova godina može biti moja za velike domete koje sam odavno zacrtao, rekao je Kecmanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija