• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

09:41

IMAO SAM SREĆE, SVAŠTA JE MOGLO DA SE DESI! Nadal nezadovoljan igrom nakon pobede!

Tanjug/AP

Tenis

IMAO SAM SREĆE, SVAŠTA JE MOGLO DA SE DESI! Nadal nezadovoljan igrom nakon pobede!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal eliminisao je Adriana Manarina i plasirao se u četvrtfinale

Nije bilo dileme duže od jednog seta. Rafael Nadal je rutinski izašao na kraj sa Adrianom Manarinom i plasirao u četvrtfinale Australijan opena - 3:0.  Španac je bio i više nego siguran u druga dva seta, ali se pošteno mučio u prvom. Nadal i Manarino odigrali su čak 30 poena u taj-brejku, set je trajao sat vremena i 22 minuta, a peti nosilac svestan je da je imao mnogo sreće. 

- Moglo je svašta da se desi, na kraju sam imao i sreće. Imali smo dosta šansi obojica. Morao sam da budem fokusiran na sledeći poen. Svega je bilo u tom taj-brejku. Svi znaju koliko on ima mentalno jaku igru. Taj prvi set je bio bitan za mene. On mi je doneo i brejk na startu drugog. Mislim da je igrao odličan tenis, dobio je Hurkača, Karaceva. Drago mi je što sam preživeo prvi set - rekao je Nadal. 

Španski teniser je izborio svoje 45. grend slem četvrtfinale, a Nadal ističe da je uvek voleo da igra na Australijan openu iako nije beležio najbolje rezultate u Melburnu. 

- Ovde sam bio u dobroj poziciji dosta puta u karijeri. Voleo sam da igram ovde. Bilo je povreda, a nekada su i protivnici bili bolji od mene. Znači mi što sam se vratio ovde da igram četvrtfinale - dodaje Španac. 

Nadal u momentu svoje izjave nije znao protiv koga će igrati u borbi za polufinale, ali je nedugo zatim saznao. Denis Šapovalov eliminisao je Aleksandera Zvereva i zakazao šesti obračun protiv Španca. 

- Obojica su odlični igrači. Zverev je treći na listi, šta treba reći drugo osim toga? Moraću da igram na najboljem nivou kako bih imao šansu. Denis je igrač sa velikim potencijalom. Ima fantastičan servis, forhend, jako je brz. Ja ću uživati u ovoj današnjoj pobedi - zaključio je Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija