• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

09:59

LEPOTICA BILA U AGONIJI ZBOG ĐOKOVIĆA! Nije mogla da mu pomogne dok je bio u ZATVORU!

printscreen

Tenis

LEPOTICA BILA U AGONIJI ZBOG ĐOKOVIĆA! Nije mogla da mu pomogne dok je bio u ZATVORU!

Podeli vest

Voditeljka Eurosporta, bivša francuska teniserka Aliz Lim, zbog svega što su u Australijanci priredili Novaku Đokoviću prestala je da prati neke ljude na Tviteru zbog komentara

Uzali su vizu Novaku Đokoviću i nisu mu dozvolili da se takmiči na Australijan openu odlukom ministra za imigracije Aleksa Hoka.

Limova kaže da je tokom Novakovog zatočeništva u imigracionom hotelu često sebe zamišljala na njegovom mestu. Novak je inače zatvoren u hotelu proveo pet dana.

- To me je činilo anksioznom jer nisam mogla da pomognem, a imam empatiju jer sam i sama teniserka. I situacija dok čitam vest o teniseru i pomislim kako bih se osećala da sam tamo - rekla je lepa Francuskinja i dodala:

Foto: printscreen

Aliz Lim

- Zamišljam sebe u tom položaju i mislim da bih svuda dobila osip i ne bih spavala.

Kaže da i dalje mnogo trenira.

- Još uvek puno igram, ali u poređenju sa onim ranije nije mnogo. Još uvek treniram tri do četiri puta nedeljno. Očigledno ove tri nedelje ne mogu da igram jer radim za Eurosport. Bilo je čudno reći svom treneru da u naredne tri nedelje odlazim i neću moći da treniram. Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi takmičenje, mislila sam da ću igrati više turnira, ali prošle godine sam se povredila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija