• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

13:05

ZABILI SU ĐOKOVIĆU NOŽ U LEĐA! Ekspresno ih je stigla karma! Širili su mržnju, pa spakovali kofere!

Tanjug/AP

Tenis

ZABILI SU ĐOKOVIĆU NOŽ U LEĐA! Ekspresno ih je stigla karma! Širili su mržnju, pa spakovali kofere!

Podeli vest

Na Australijan openu imamo dokazak da karma zaista postoji, ko ne veruje

Naime, Australijanci su se 12 dana iživljavali na Novaku Đokoviću, na kraju su ga deportivali ne zbog toga što nije imao medicinsko izuzeće ili pogrešnih dokumenata.. Sve je bilo u redu, ali je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da će stav prvog tenisera sveta, koji nije vakcinisan, uticati na Australijance. 

U svakom slučaju, neki teniseri su jedva dočekali da pljunu po čoveku koji nikada ništa loše nije rekao o nekom igraču. Brzo ih je stigla karma!

Među prvima koji je potrčao da pljune Novaka Đokovića je Mađar Marton Fučovič. Smatrao je da ne zaslužuje da bude u Melburnu, a onda je njemu Dušan Lajović pomogao da spakuje kofere.

Foto: Tanjug/AP

Marton Fučovič i Novak Đoković

Žoao Sousa je pričao o tome kako je Đoković želeo da prevari pravila i da je sebično od njega što je uopšte pokušao da uđe u Australiju. Nije imao pojma o čemu priča, a onda je završio takmičenje već u prvom kolu. 

Garbinje Muguruza se pravila pametna, solila pamet prvom teniseru sveta. Verovatno je tako dodatno iznervirala Aliz Korne, koja je odmah stala uz Novaka Đokovića, pa brzo eliminisala špansku teniserku. 

Nož u leđa Novaku Đokoviću zabila je i Naomi Osaka! Tačnije, ona je rekla da ne želi da odgovara na pitanja o Novaku Đokoviću, jer njen odgovor ništa ne može da promeni u toj situaciji. Licemerno, jer je naš as stao uz nju kada joj je bila potrebna pomoć pošto su joj ,mnogi okrenuli leđa. 

Foto: Tanjug

Neomi Osaka (levo)

Marin Čilić je izbacio Andreja Rubljova koji je optužio Novaka Đokovića da ne poštuje zakon, a onda je on napravio skandal kada je priznao da je u Australiju ušao dok je bio pozitivan, pa da ga tokom trajanja turnira niko ne testira. Sve je začinio tako što je sam sebe demantovao. Tim izjavama napravio je haos, pa je sutradan demantovao sam sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija