• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

15:48

DESILO SE, BRITANCI BRANE ĐOKOVIĆA! Licemerno! Novaka su izbacili, a o Kirjosu svi ĆUTE!

Tenis

DESILO SE, BRITANCI BRANE ĐOKOVIĆA! Licemerno! Novaka su izbacili, a o Kirjosu svi ĆUTE!

Podeli vest

Novaka Đokovića su pre dve godine diskvalifikovali sa Ju Es opena, kada je slučajno udario linijskog sudiju, a o potezu Nika Kijrosa u Melburnu svi ćute

Britanski "Dejli Telegraf" navodi da niko ne govori o potezu Australijanca kada je u besu udario lopticu koja je pogodila dečaka. 

Naime, Nik je bio nervozan na početku meča pa je jednu lopticu nepotrebno udario, a ona je otišla na tribine i pogodila je jednog dečaka. Australijanac se brzo iskupio, poklonio mu reket kao znak izvinjenja. Novinaru Sajmonu Brigsu to nije dovoljno.

Foto: printscreen

 

- Odsustvo zvanične cenzure je primetno. Niko nije rekao ni reč. Tokom četvrtfinala u utorak, Kirjos je jednu lopticu poslao na tribine i pogodio dečaka. Kada je Novak Đoković uradio nešto slično na Ju Es openu 2020, diskvalifikovan je. Sudija Eva Asderaki Mur, koja nije poznata kao neko ko je mekan, pustila je da sve to prođe. Da je završila meč posle samo tri gema, verovatno bi nastali naredi - piše Brigs u kolumni za "Dejli Telegraf".

Foto: Tanjug/AP

 

Kirjos može da bude nepristojan i oštar, to je čovek koji je jednom zaradio kaznu zato što je simulirao seks sa bočicom za vodu prilikom razmene. On je takođe serijski gubitnik, u odnosu na njegov intergalaktički nivo talenta - poručio je britanski novinar bez dlake na jeziku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Šta je to učinio Novak da ga toliko mrze. Na naše i celog sveta oči, svedoci smo zavere protiv njega i kampanje koja poprima gebelovske oblike i razmere. Neskiveno. Sad, hajde, što su sve svoje intelektualne, medijske, finansijske resurse angažovali protiv njega, već i svakoga koji bilo šta kaže i učini u ikakvu direktnu ili indirektnu korist Đokovića. Kako su opleli po Kirijosu, pa to je zapanjujuće.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija