• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2022

10:00

GOAT TRKA ME NE ZANIMA! Nadal otkrio šta mu je važnije od TITULE NAJVEĆEG IKADA!

Tanjug/AP

Tenis

GOAT TRKA ME NE ZANIMA! Nadal otkrio šta mu je važnije od TITULE NAJVEĆEG IKADA!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u 29. grend slem final nakon pobede Matea Beretinija

Rafael Nadal boriće se za 21. grend slem titulu i tako prvo mesto na večnoj listi po broju trofeja na najcenjenijim turnirima na ATP turu. Španac je u polufinalu rutinski savladao Matea Beretinija i plasirao se u novo finale na Australijan openu. 

- Imao sam šanse u prošlosti već nekoliko puta, 2014, 2012, 2017. Teško je. Samo nekoliko ljudi je to uspelo jer je to veoma teško uraditi. Srećan sam što imam priliku. Ono što je bitnije od svih statistika jeste još jedno finale Australijan opena. To mi puno znači. Za mene je važnije da osvojim Australijan open od bilo koje staistike vezane za sport, istoriju. Zaista to mislim. Srećan sam što sam deo ove ere tenisa, što činim sve uz dvojicu igrača. To je to. Na neki način, nije važno imati jedan više ili manje. Mislim da smo svi uradili neverovatne stvari koje će biti teško dostići - jasan je Rafael Nadal. 

Španac će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Stefanosa Cicipasa i Danila Medevedava. 
Grk bi se u slučaju pobede borio za svoj prvi grend slem trofej, dok bi ruski teniser imao imperativ pobede zbog borbe za prvo mesto na ATP listi. 

- Imaju različite stilove igre, to su najbolji igrači na svetu. Ako ne budem bio na vrhunskom nivou, prosto neću imati šanse. Danas je dan za uživanje, a sutra ću krenuti da razmišljam o narednom meču, znajući ko će mi biti protivnik. Razlike su male, a jedna stvar je nepromenjiva – moraću da igram na najvišem nivou - jasan je Španac. 

Finale je na programu u nedelju od 09:30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senka Dejanovic

pre 2 godine

U, jadan On, evo sve mu verujem, zato mu je stric Toni pre AO penio i pravio hajku da se Novaku ne omoguci nastup na AO i da se deportuje. Rafa, Rafa, Ne govoris istinu, izvini, ali L A Z E S!!!

Folirant broj 1

pre 2 godine

Kako ne podnosim ljude koji lazu i foliraju se...

petar

pre 2 godine

Kakav šarlatan. Zapad ga školuje. Sav kipti od iskrenosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija