• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2022

12:11

UVEK ĆE NAVIJATI PROTIV RUSA ILI TAKO NEKOG.... Da li je Medvedev mislio na Srbe?

Tanjug

Tenis

UVEK ĆE NAVIJATI PROTIV RUSA ILI TAKO NEKOG.... Da li je Medvedev mislio na Srbe?

Podeli vest

Rus Danil Medvedev je bio utučen i razočaran posle finala Australijan opena

Imao je protiv Rafaela Nadala dva seta prednosti, ali je prokockao vođstvo, Španac se vratio i na kraju trijumfovao i prigrabio rekordni 21. grend slem u karijeri.

Imao je Rus protiv sebe u finalu ne samo Nadala, nego i bezobrazne navijače koji su konstantno provocirali Medvedeva.

Tokom meča on je ukazivao sudiji na, kako je rekao, "idiote" u gledalištu, a nakon susreta je na konferenciji za novinare bio upitan za razlog zašto je publika bila protiv njega. Na pitanje da li je to zbog njegove nacionalnosti ili mladosti ili toga što ga navijači u Melburnu manje znaju, Medvedev je odgovorio...

Foto: Tanjug/AP

 

- Mislim da je nacionalnost tu ključna. Ruski tenis je kratko bio posrnuo. Ja se zaista trudim i osećam da se u Rusiji sada više priča o tenisu zbog mene, Andreja (Rubljona), Karena (Hačanova), Aslana (Karaceva)... To je sjajno. Nadam se da ćemo probati da još više ljudi pridobijemo da navijaju za nas -  rekao je Medvedev i dodao:

- Da, definitivno mogu da vidim da kada igrate protiv nekog iz druge zemlje. Navijaće za njega, a ne za Rusa ili za tako nekog - dadao je drugi teniser sveta koji je možda mislio na Srbe, jer znamo da Novak Đoković nije omiljen navijačima na zapadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija