• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

15:45

NADAL ŠOKIRAO! Španac MORA na OPERACIJU!

Reuters

Tenis

NADAL ŠOKIRAO! Španac MORA na OPERACIJU!

Podeli vest

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, otkrio je da će španski teniser morati pod nož

Teniser sa najvećim brojem Grend slem titula, ima redak problem sa stopalom, takozvani Miler-Vajsov sindrom, koji ga muči od početka karijere i zbog kojeg je propustio drugi deo protekle sezone...

Rafael Nadal se  uprkos tome vratio i u odsustvu Novaka Đokovića pokorio Melburn, ali Toni kaže da će Rafael u jednom trenutku ipak morati na operacioni sto.

Foto: Reuters

 

- Specijalista koji ga je pregledao 2005. godine nam je rekao da bi bilo teško za njega da se bavi sportom na vrhunskom nivou, ali Rafa ga je demantovao na najbolji mogući način, jer se odlično nosio sa tom teškom situacijom. Izgledalo je da će imati kratku karijeru, ali sve je ispalo mnogo bolje nego što smo očekivali- kaže Toni i dodaje:

- Rafael će posegnuti za tim rešenjem kad završi karijeru, nikako dok igra. Operacija je takva da posle ne bi mogao da igra na najvišem nivou, zato to ne može da učini sada- otkrio je bivši trener nekadašnjeg broja jedan.

Foto: AP/Photo

Rafael i Toni Nadal

Profesor Žilber Versije, jedan od stručnjaka u ortopediji, potvrdio je strahovanja Nadala.

- To je takav zahvat da posle nje pacijent može da hoda, ali ne bi bio u stanju da trči. Zato i odlažemo takve operacije i primenjujemo ih samo kod onih koji su u jakim bolovima i ne mogu normalno da hodaju. To nije slučaj sa Nadalom- zaključio je Versije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Dok Novak daje prioritet zdravlju i telu, Rafac užurbano grabi ka invalidskim kolicima. Džaba mu svi rezultati ako jednog dana ne bude mogao da hoda.

fgege

pre 2 godine

do tad ce da nastavi da se dopinguje i nikom nista....bitno da je vakcinisan

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija