• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

07:34

KOLAPS SRBA U INDIJAN VELSU! Krajinović i Đere nisu mogli ni do seta!

reuters

Tenis

KOLAPS SRBA U INDIJAN VELSU! Krajinović i Đere nisu mogli ni do seta!

Podeli vest

Filip Krajinović i Laslo Đere završili su takmičenje na mastersu u Indijan Velsu

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je od gaela Monfisa u dva seta - 3:6, 4:6, posle 69 minuta igre.

Bio je ovo njihov četvrti međusobni duel, a srpski teniser još ne zna kako je to pobediti francuskog tenisera. Samo jedan set uspeo je da osvoji u okršajima sa Gaelom.

Foto: reuters

Filip Krajinović nemoćan protiv Gaela Monfisa

Večeras mu Monfis nije dozvolio da makar malo popravi učinak. U prvom setu razliku je napravio brejk u četvrtom gemu za 3:1, mada je u prethodnom i Krajinović brejk priliku da rivalu preotme servis gem.

U drugom set Krajinović nije ni imao priliku da ugrozi servi rivala.  Monfis ih je imao tri, dve u petom gemu nije iskoristio, ali onu jednu iz sedmog nije oprostio, napravio je brejk, što mu je bilo sasvim dovoljno za zakaže duel sa Danilom Medvedevim u šesnaestini finala.

Foto: Reuters

Laslo Đere nije imao rešenje za Janika Sinera

Laslo Đere je u drugom kolu turnira u Kaliforniji poražen od desetog nosioca Janika Sinera – 2:0 po setovima 6:3, 6:3

Italijan je oba seta dobio identičnim rezultatom, U prvom je vetana dva brejka za vođstva od 5:1. Potom je Đere uzeo rivali servis gem i smanjio na 5:2, ali to je bilo sve, jer nije dozvolio Siner da mu naš teniser zakomplikuje posao u uvodnom setu. 

U drugom setu bilo je poprilično izjednačeno sve do sredine, da bi Siner potom uzeo va servis gema našem teniseru i plasirao se u šesnaestinu finala gde ga čeka Francuz Benžamen Bonzi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija