• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

16:32

ZA MAREJA JE NADAL FAVIRUT NA ROLAN GAROSU! Evo šta je rekao o Novaku!

Tenis

ZA MAREJA JE NADAL FAVIRUT NA ROLAN GAROSU! Evo šta je rekao o Novaku!

Podeli vest

Endi Marej revoltiran ispadom gledaoca prema Naomi Osaki, ali je osim toga komentarisao i Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Endi Marej kaže da teniseri moraju da budu spremni na uvredljivo navijanje sa tribina, jer se to dešava i na ostalim sportovima, a uporedio je tenis sa košarkom i fudbalom.

Foto: USA Today

 

Trenutna forma Rafaela Nadala i njegova godinama odlična igra na šljaci glavni su razlozi zbog kojih nekadašnji svetski broj 1, Endi Marek, smatra da je Španac glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa.

- Kako stvari trenutno stoje, moj izbor je Rafa za osvajanje titule u Parizu. Novak je igrao jako malo takmičarskog tenisa, dok je Rafa ekstremno dobro ušao u sezonu. Čak je i on rekao da je u poziciji, koju ni sam nije očekivao nekoliko meseci ranije! Trenutno je verovatno veoma opšuten i oseća manje pritiska nego na prethodnih nekoliko Rolan Garosa. Ipak, ne bih eliminisao Novaka, ali mu neće biti lako jer je propustio baš mnogo tenisa - istakao je Mari.

Foto: tanjug/AP Photo/Michel Euler

 

Da podsetimo, Đoković je propustio masters u Indijan Velsu, a neće igrati ni turnir u Majamiju. Očekuje se da srpski teniser nastupi u Monte Karlu od 9 do 17 aprila, kao i na Belgrade Openu. Kada je reč o turnirima koji prethode Rolan garosu, igra se turnir u Barseloni, kao i u Madridu i Rimu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija