• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

17:50

SRAM IH BILO! Evo gde je Dejvis kup SMESTIO Novaka i Orlove pred ŽREB grupa! Srbija OVO nije zaslužila!

TSS

Tenis

SRAM IH BILO! Evo gde je Dejvis kup SMESTIO Novaka i Orlove pred ŽREB grupa! Srbija OVO nije zaslužila!

Podeli vest

Neverovatan potez načinili su čelnici Dejvis kupa, uoči izvlačenja grupa u ovom takmičenju

Dejvis kup je objavio sastav šešira za žreb, koji je na programu 31. marta.

U kuglicama će ukupno biti 16 reprezentacija, među njima i Srbija, koja je dobila specijalnu pozivnicu umesto branioca titule Rusije koja je diskvalifikovana zbog rata u Ukrajini, tako da Orlovi nisu ni morali da igraju kvalifikacije.

Izabranici Viktora Troickog smešteni su u treći šešir, zajedno sa selekcijama Kazahstana, Belgije i Argentine.

U prvom šeširu nalaze se: Hrvatska, Španija, Francuska i Sjedinjene Američke Države, drugi šešir čine Nemačka, Kanada, Italija, Velika Britanija, dok se u poslednjem nalaze Švedska, Australija, Holandija i Južna Koreja.

Podsetimo, grupna faza će se igrati u Bolonji, Glazgovu, Hamburgu i Malagi.

Obzirom da Srbija nastupa predvođena najboljim teniserom svih vremena, malo je poražavajuća odluka rukovdostva Dejvis kupa da Noleta i ekipu smesti tek u treći šešir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija