• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer.rs

02.04.2022

21:20 >> 22:25

PONIZILA JE! Švjontekova brilijantnim plesom do treće uzastopne titule i potvrdila što s razlogom postaje svetski broj jedan!

AP/Photo

Tenis

PONIZILA JE! Švjontekova brilijantnim plesom do treće uzastopne titule i potvrdila što s razlogom postaje svetski broj jedan!

Podeli vest

Poljska teniserka, Iga Švjontek ubedljivo je savladala Naomi Osaku u finalu WTA mastersa u Majamiju rezultatom 6:4 6:0

Devojka koja će od ponedeljka biti prva teniserka na WTA listi je u potpunosti dominirala u ovom meču, gde se jedino prava borba videla do početnih 2:2 u uvodnom setu.

Nakon toga sve je išlo na stranu Švjontekove, kojoj bi i Džon Izner pozavideo na današnjem servisu. Ona nije izgubila nijedan početni udarac u meču, što se retko kada viđa u ženskom tenisu.

Pre Majamija, Poljakinja je redom osvajala Dohu pa Indijan Vels, nakon čijeg trijumfa je ove nedelje izbila na prvo mesto ženske WTA liste i na čijoj će poziciji ostati i nakon ove sedmice.

Iga Švjontek će zahvaljujući ovom trijumfa inkasirati 1,231,245 dolara, dok će Japanka zaraditi 646,110 zelenih novčanica.

Foto: AP/Photo

 

Koliko je prva igračica sveta bila dominanta ove nedelje u Majamiju, svedoči i podatak da nije izgubila niti jedan set na ovom turniru.

Naredne sedmice, od ponedeljka počinje WTA 500 turnir u Čarlstonu, koji se igra na unikatnoj zelenoj šljaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija