• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

12:37

PA, OVA ŽENA JE ČUDO! Kao šampionka se POVUKLA iz tenisa, a sada je osvojila TITULU u još jednom sportu!

reuters

Tenis

PA, OVA ŽENA JE ČUDO! Kao šampionka se POVUKLA iz tenisa, a sada je osvojila TITULU u još jednom sportu!

Podeli vest

Australijanka Ešli Barti je pre 11 dana zvanično objavila kraj blistave teniske karijere, pa se iz "belog sporta" povukla kao prva na svetu

Nije prošlo ni dve pune nedelje, a Ešli je pokazala da se odlično snalazi i u drugim sportovima.

Naime, Bartijeva je uspela da osvoji golf turnir u Brizbejnu.

Mnogi su bili u šoku kada je sa samo 25 godina Bartijeva je odlučila da se povuče iz tenisa, iako do tada i u tom trenutku nije imala probleme sa povredama, ali je tada aktuelna šampionka poslednjeg Australijan opena, želela da prekine tenisku karijeru i posveti se drugim stvarima.

Izbor je pao na golf, koji joj očito predstavlja veće zadovoljstvo od "belog sporta". Da je tako, svedoči osvajanje turnira koji se održava na terenima Brizbejn Brukvoter kluba.

Foto: reuters

 

Interesantno je i da za Barti ovo nije prvi put da je osvojila pomenuti turnir, pošto je isti uspeh ostvarila i pre dve godine.

Inače, Ešli se osim golfa sjajno snalazi i u kriketu, zbog kog je već 2014. godine prekinula karijeru kako bi se oprobala u tom sportu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija