• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2022

08:44

Bivši Federerov trener NIJE ZABRINUT ZBOG NOVAKOVOG PORAZA! Kada bude na Rolan Garosu...

reuters

Tenis

Bivši Federerov trener NIJE ZABRINUT ZBOG NOVAKOVOG PORAZA! Kada bude na Rolan Garosu...

Podeli vest

Nekadašnji trener Rodžera Federera i Pita Samprasa, Pol Ankon otkrio je da nije zabrinut poraza Novaka Đokovića od Alehandra Davidoviča Fokine u Monte Karlu

Novak Đoković je u dva navrata podizao trofej na mastersu u Monte Karlu, a ove godine je eliminisan već nakon prvog izlaska na teren! Trebalo je da ovo bude novi Đokovićev početak. Vratio se na teren posle nepuna dva meseca i odmah doživeo eliminaciju.

Foto: reuters

 

Priprema za Rolan Garos nije krenula po planu, Alehandro Davidovič Fokina napravio je senzaciju, pa je posle tri seta izbacio prvog tenisera sveta sa turnira.

Novaka uskoro očekuje nastavak sezone na Serbia openu. Pol Anakon, koji je sada trener Tejlora Frica, šampiona turnira u Indijan Velsu, gledao je meč Đokovića i Davidoviča Fokine i kaže da ne treba dizati mnogo prašine zbog poraza broja jedan.

Foto: printscreen

Ankon i Federer

- Nisam zabrinut zbog Novakove igre. Potrebno mu je samo da stekne rutinu igranja mečeva. Mislim da to uopšte nije velika stvar- kaže Anakon.

Đoković je posle meča rekao da mu je cilj da podigne formu kako bi maksimalno spreman stigao u Pariz na odbranu titule u maju.

- Naravno da Novak ne želi da izgubi, ono što želi i planira jeste da igra svoj najbolji tenis kada bude bio na Rolan Garosu- zaključio je Anakon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Gotov je Djoker Nole. Stavio je principe iznad karijere i sada placa cenu, njegov problem. I Rafa ne igra pola godine i vrati se i osvoji sve. Navijam za Noleta, ali ovo ne izgleda dobro. Srecno Nole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija