• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

16:07

ĐOKOVIĆ UBACIO U ŠESTU BRZINU! Imao je čak 4 treninga u danu!

Starsportphoto

Tenis

ĐOKOVIĆ UBACIO U ŠESTU BRZINU! Imao je čak 4 treninga u danu!

Podeli vest

Novak Đoković se u nedelju nije pojavio pred novinarima, otkazao je konferenciju za medije

Prvi tensier sveta  u ponedeljak je objasnio šta se desilo. Imao je čak četiri treninga u jednom danu i to pokazuje koliko želi da se vrati na veliku scenu.

Pre nekoliko dana odigrao je u Monte Karlu prvi meč posle 48 dana, videlo se da je zarđao, bilo je problema... Naš as u Beogradu ima šansu sve da postavi na svoje mesto.

- Izvinjavam se svima na pomeranju konferencije, tražim razumevanje od vas jer sam imao četiri treninga, dva teniska i dva kondiciona, bio sam malo umoran. Pošto se trudim da budem u svakom trenu tu da se unapredim, da nivo fizičke spreme povisim za ovaj turnir i šljaku. Ovo je najzahtevnija podloga fizički. Činjenica sam da sam bio nespreman za Monte Karlo, fizički i igrački, ali sam to znao, fale mi mečevi. Ovo je podloga koja zahteva više vremena na terenu -  rekao je Novak Đoković.

Foto: printscreen

Novak Đoković trenira punom parom

Novak je slobodan u prvom kolu Serbia Opena, u drugom će igrati protiv Hamada Međedovića ili Lasla Đerea.

 

 

 

Pričao o Srbiji i svemu što naša zemlja nudi.

Imamo mnogo toga da ponudimo, mnogi stranci koji dođu u Srbiju oduševljeni su prijemom, gostoprimstvom našeg naroda. Srbija je istorijski veoma bitna kao most između istoka i zapada, ovde je pomešano mnogo nacija i rasa tokom istorije, pa smo otvoreni prema svetu. Prezadovoljan što mnogi ljudi iz inostranstva poput vas dolazi ovde na turnir poslednjih godina - poručio je Novak gostima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija