• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

19:56

NIJE ZABORAVIO ĐOKOVIĆEVE REČI! Mladi teniser ISHVALIO Novaka! Evo po čemu je za njega POSEBAN!

Starsportphoto

Tenis

NIJE ZABORAVIO ĐOKOVIĆEVE REČI! Mladi teniser ISHVALIO Novaka! Evo po čemu je za njega POSEBAN!

Podeli vest

Mladi danski teniser Holgar Rune oduševljen je najboljim teniserom sveta, koji uvek nađe vremena da podeli dobronameran savet

Rune se pobedom nad Čileancem Kristijanom Garinom plasirao u drugo kolo Serbia opena, gde će se sastati sa srpskim teniserom Dušanom Lajovićem.

Posle trijumfa u Beogradu, Danac je na konferenciji na medije iskoristio priliku da pohvali Novaka Đokovića i objasni koliko je najbolji igrač sveta uticao na njegovo tenisko stasavanje.

Foto: Starsportphoto

Holger Rune

Jedini meč do sada, Rune i Novak imali su na US Openu, gde je Đoković slavio rezultatom 3:1.

- To je jedan od najboljih mečeva u mojoj karijeri i Novak je fenomenalan momak i zaista je bila čast biti deo toga. On je inspirancija sam po sebi, možete dosta naučiti od njega. Ponekad zajedno treniramo u Monaku. Udeli mi savet u vezi mečeva i ostalih stvari. Nije bio tu neko vreme, nismo mogli da igramo međusobne mečeve, ali ostao je primer. Od velike trojke, on je najbolji za mlade tenisere baš zato što je spreman da udeli savet. Odlično je provoditi vreme na terenu sa njim, iako me je prošli put razbio, svakako je veliko iskustvo za mene - rekao je Holgar Rune na konferenciji.

Još uvek nije stigao da vidi Beograd.

- Nažalost, nisam. Došli smo u subotu kasno i morao sam da odradim trening i da odigram meč. Verovatno ćemo izaći večeras ili sutra. Rekli su nam nešto o gradu i uzbuđen sam što ću moći da ga upoznam pošto mi je prvi put da dolazim ovde - otkrio je Rune.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija