• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2022

13:36

OVO SE ĐOKOVIĆU DESILO PRE 2 GODINE! Evo protiv koga je poslednji put izgubio set sa nulom!

Starsportphoto

Tenis

OVO SE ĐOKOVIĆU DESILO PRE 2 GODINE! Evo protiv koga je poslednji put izgubio set sa nulom!

Podeli vest

Novak Đoković nije uspeo da se domogne prvog trofej ove sezone

Prvi teniser sveta Novak Đoković porežan je u finalu Serbia opena od Andreja Rubljova 2:1, po setovima 6:2, 6:7, 6:0.

Dorćol nije video krunisanje najboljeg na svetu. Mučio se Novak Đoković, uzdizao se, padao, ali nije imao snage za prekoret, da konačan udarac rivalu u finalu u rodnom gradu. 

Novak je dao sve od sebe u drugom setu, ali je potpuno potonuo u odlučujućem delu igre. Jedva se kretaop, jedva je  mogao da stoji na nogama. Izgubio je taj set sa nulom, ni do gela nije mogao. To se našem asu polednji put desilo pre dve godine u finalu Rolan Garosa. Tada je bolji od Novaka Đokovića bio Rafael Nadal 6:0, 6;2, 7:5. Takođe, i godinu dana pre toga u finalu mastersa u Rimu je Novak izgubio set sa nulom od Španca - 0:6, 6:4, 1:6.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Žao mi je što se sve ovako završilo, pre svega zbog toga što ste doprineli da dođem do finala. Izvinjavam se svima što niste videli veću borbu u trećem setu. Na žalost to je sport. Ako nešto otkaže u motoru, teško može da ide, naročito na ovom nivou. Čestitam Andrej, sjajan si momak, Beograd i Srbija te vole. Molim te ponovo da dođeš da braniš titulu - kazao je Nole posle finala.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija