• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

07:08

AMERIKANAC ZAČEPIO USTA PLJUVAČIMA: Novak će biti zastrašujući!

Starsportphoto

Tenis

AMERIKANAC ZAČEPIO USTA PLJUVAČIMA: Novak će biti zastrašujući!

Podeli vest

Novak Đoković je posle pauze od skoro dva meseca zaigrao na Serbia openu

Iako je poražen u finalu od Andreja Rubljova, prvi teniser sveta dizao je furmu u Beogradu iz meča u meč i pokazao da je na pravom putu. 

Američki teniser Kris Jubanks tvrdi da se Novak sprema za Rolan Garos i da bi u Parizu mogao ponovo da bude u svojoj najboljoj formi.

- Počinjem da vidim deliće Novakove igre od prošle godine, a ta sezona je bila neverovatna. To je bila jedna od najboljih sezona u istoriji tenisa, samo mu je jedna pobeda nedostajala da uzme "kalendarski slem". Ali ove sezone nije igrao mnogo, samo je trenirao. Jako je teško da ponavljate situacije iz mečeva samo na treninzima - rekao je Jubanks.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković će biti sprema za Rolan Garos

Kaže da je tokom takmičenja na Serbia openu video igru kakva se očekuje od svetskog broja jedan.

- Sada viđamo samo bljeskove njegove igre. Mislim da je u prvom meču igrao samo toliko da mu bude dovoljno da ode dalje. Ta pobeda nad Laslom Đereom, a onda i trijumf nad Kecmanovićem, tu smo počeli da gledamo pravog Novaka u nekim momentima. Kecmanović je dobio prvi set, a onda je Đoković ponovo pokazao da je najbolji kada je sateran uza zid - dodao je Amerikanac.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Vraća se na teren i Rafael Nadal, pa bismo mogli da gledamo novi spektakl na Rolan Garosu. 

- Bilo je možda pet ili deset poena u kojima sam rekao: "To je Novak!" Mislim da ako nađe način da nastavi ovako, da Novak može da bude stvarno, stvarno zastrašujući na Rolan Garosu -  prognozirao je američki teniser.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija