• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

20:29

ZAŠTO NADAL I RODŽER ĆUTE O VIMBLDONU!? Rubljov BESAN zbog situacije u Londonu!

Tenis

ZAŠTO NADAL I RODŽER ĆUTE O VIMBLDONU!? Rubljov BESAN zbog situacije u Londonu!

Podeli vest

Ruski i beloruski teniseri zabranjeni su na Vimbldonu, a niko sem Novaka Đokovića nije stao u zaštitu kolegama i rivalima

Nedavno su čelnici grend slema u Londonu doneli odluku da na Vimbldonu neće moći da učestvuju teniseri i teniserke iz Belorusije i Rusije. Upravo to pokrenulo je mnoga putanja u teniskim krugovima, a najglasnije o diskriminaciji govorio je Andrej Rubljov. 

Rus je prethodnog vikenda osvojio turnir u Beogradu nakon čega je otišao put Madrida. Upravo tamo novinare je zanimalo šta misli o tome što se Rafael Nadal i Rodžer Federer nisu oglašavali povodom toga. 

Foto: Starsportphoto

- Iskreno, ne znam zašto ćute. Ne bih da nagađam. Najbolje je pitati njih. Ne želim da kažem nešto što bi se posle dodatno komentarisalo. Da li je u pitanju njihov imidž ili drugačije mišljenje? Stvarno ne znam - rekao je Rubljov. 

Rus nije želeo da rizikuje zaoštravanje odnosa sa kolegama, pa je dao prilično diplomatski odgovor. Nema dileme da će Rafael Nadal biti suočen sa tim pitanjem već narednih dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija