• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

19:53

NOVAK ISKRENO PORUČIO IZ MADRIDA! Nikada nešto slično nisam iskusio!

Tanjug

Tenis

NOVAK ISKRENO PORUČIO IZ MADRIDA! Nikada nešto slično nisam iskusio!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta održao je konferenciju pred start mastersa u Madridu, napomenuvši da je ovo za njega najneobičnija sezona u karijeri

Novaku je onemogućeno da nastupi na Australijan openu, zbog nevakcinisanja mu je bilo zabranjeno da učestvuje na turneju po SAD (Indijan Vels i Majami), dok je ranu eliminaciju doživeo u Dubaiju.

Srpski as je priznao da ga je to izbacilo iz takmičarskog ritma, a u Madridu je na konferenciji za medije naglasio da je takmičenje u "Magičnoj kutiji" za njega veliki izazov i da zna da neće sve ići lako kao pre.

- Izazov je pre svega u toj mentalnoj i emotivnoj strani. Naravno da nikad nešto slično nisam iskusio, kao na startu ove sezone, nisam znao kako će sve to uticati na mene. Utiče i dalje, znate, moram sa tim da se nosim i dalje. Možda nije tako jako kao što je bilo u prvih dva ili tri meseca u godini. Osećam da što više igram, što sam više u ovakvom okruženju, sve sam komforniji - rekao je Novak Đoković.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Evidentno je bilo na mastersu u Monte Karlu, kao i na nedavno završenom Serbia openu, da Noletu nedostaje snaga koja ga je krasila prethodnih sezona.

- Naravno da još nisam na željenom nivou. To je proces i moram da budem strpljiv. Nadam se da će stvari ići u pravom smeru ove nedelje - kaže srpski as.

Obradovala ga je, ipak, situacija koja se iskristalisala oko turnira na kojima će moći da igra nevakcinisan protiv kovida.

- Srećan sam se vratio na turnire i što mi je jasnije sve u vezi planiranja, gde mogu da odem, gde bih mogao da dosegnem vrhunac forme. Što se tiče šljake, to je očigledno Rolan Garos i onda mogu da idem u London da igram na Vimbldonu, turniru koji je veoma važan za mene. Zadovoljan sam što mi je jasno gde u narednih par meseci mogu da igram. Nadam se da ću biti najbolji što mogu, posebno na grend slemovima - istakao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija