• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

09:31

PIJANI BEKER IMAO AFERU, NIJE ŽELEO DA PRIZNA ĆERKU, ONA GA BRANI: Šokirana sam, posetiću ga!

ap photo

Tenis

PIJANI BEKER IMAO AFERU, NIJE ŽELEO DA PRIZNA ĆERKU, ONA GA BRANI: Šokirana sam, posetiću ga!

Podeli vest

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker osuđen je na zatvorsku kaznu od dve i po godine

Legendarni Nemac je oduđen zbog kršenja zakona, skrivao dva i pol miliona funti vrednu imovinu, kako bi izbegao plaćanje dugova. Polovinu kazne će provesti iza rešetaka, a drugu polovinu na uslovnoj slobodi.

Vesti o odlasku u zatvor teško su pale porodici. Njegova ćerka Ana Ermakova pisala je sudu koji je doneo odluku o zatvorskoj kazni i tom prilikom pomenula svog polubrata, kojem će biti veoma teško da odrasta bez oca.

Foto: ap photo

Borisa Bekera brani vanbračna ćerka Ana

Najmlađe dete legendarnog tenisera je Amadeus, koji sada ima 12 godina, a rođen je u drugom braku Borisa Bekera. U zaštitu dečaka stala je njegova polusestra Ana, koju Beker godinama nije hteo da prizna.

- Šokirana sam jer je moj otac osuđen na dve godine i šest meseci zatvora. Podržaću ga i posećivati kad god mogu. Nadam se da će mu to malo pomoći da prebrodi ove trenutke. Poslala sam pismo sudu izražavajući zabrinutost za polubrata Amadeusa, koji ima samo 12 godina i mora da se nosi s tim da mu u najbitnijem razdoblju njegovog razvoja nedostaje otaac. To nije fer, to će biti jako teško za Amadeusa - izjavila je Ana Ermakova, vanbračno dete Borisa Bekera iz njegove afere sa ruskom konobaricom u jednom londonskom restoranu.

Foto: printscreen

U ovom zatvoru je završio Boris Beker

Nemački teniser je nekao nekoliko pića završio u nekoj ostavi sa konobaricom.

Beker je kasnije poricao da je otac deteta i da je sa ruskom konobaricom imao samo oralni s..s, što se ispostavilo kao netačno. Nemac je promenio iskaz, priznao dete i tako broj svojih naslednika uvećao na četiri. Prva dva deteta dobio je iz braka sa nemačkom manekenkom i glumicom Barbarom Feltus, a avantura iz koje je rođena Ana Ermakova dogodila se dok je Barbara bila trudna sa drugim sinom.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija