• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

00:50

SAD SU "NEPRIJATELJI"! Đoković pecnuo Vajdu, evo šta je poručio bivšem treneru! (FOTO)

Tenis

SAD SU "NEPRIJATELJI"! Đoković pecnuo Vajdu, evo šta je poručio bivšem treneru! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković i Marjan Vajda su posle dugogodišnje saradnje stavili tačku, a Slovak je već našao novi posao

Marjan Vajda je novi trener Molčana, a Novaku Đokoviću nije bilo potrebno mnogo vremena, brzo je pecnuo bivšeg trenera.

Novak pecnuo Vajdu

Sada će biti na suprotnim stranama, nije nemoguće da se na terenu nađu Đoković i Molčan, možda već na mastersu u Rimu. Marjan Vajda je posle konferenciji za medije, na kojoj je promovisan kao trener, to potvrdio na Instagram profilu.

Vajda je objavio fotografiju  Molčanom i napisao da započinje novo poglavlje u karijeri i da se raduje novim iskustvima.

Brzo se javio Novak Đoković. On je naravno u šaljivom tonu poručio svom treneru, ali i njegovom novom pulenu, da im želi sve najbolje, osim kada Molčan bude igrao protiv njega.

Jasno je da su srpski teniser i slovački teniski stručnjak ostali u veoma dobrim odnosima uprkos raskidu saradnje.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Instagram/Marjan Vajda

 

 

 

 

Ivanišević pre Vajde

Vajda se osvrnuo na rastanak sa Đokovićem i obrazložio kako je došlo do okončanja saradnje. Slovak kaže da je Novak Đoković izabrao Gorana Ivaniševiča, ali da to nije njemu rekao.

- Bila je to kombinacija raznih razloga. Zajedno smo zaista dugo i njegove odluke su pokazale da želi da se fokusira na grend slem turnire – zato je pomislio da nije idealno imati toliko ljudi u svom timu. Hteo je da smanji i da ima samo jednog trenera. Ne znam sigurno, jer ga nikad nisam pitao, ali pretpostavljam iz analize njegovog rasporeda turnira da je želeo da smanji svoj tim, a izabrao je Gorana Ivaniševića. Nije imalo smisla da trener samo njega trenira na grend slemovima, jer treneru je potreban dugoročni plan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija