• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

10:17

NOLE U DRUŠTVU PRELEPE DAME NA POLUFINALU LIGE ŠAMPIONA! Njen komentar o Đokoviću je POKIDAO! (FOTO)

printscreen instagram

Tenis

NOLE U DRUŠTVU PRELEPE DAME NA POLUFINALU LIGE ŠAMPIONA! Njen komentar o Đokoviću je POKIDAO! (FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković gledao je polufinalni spektakl između Reala i Mančester Sitija, koji je pripao Madriđanima

Nole je duel na Bernabeu gledao u prisustvu brata Marka Đokovića i mladog španskog tenisera Karlosa Alkarasa, koga mnogi smatraju naslednikom Rafaela Nadala.

Društvo im je pravila i zanosna Špankinja Paula Badosa, koja je iskoristila priliku da ovekoveči fotografijom susret sa prvim reketom planete.

Trenutno druga teniserka WTA liste uživala je u društvu srpskog asa, pa je na svom Instagram "storiju" podelila njihovu zajedničku fotku, uz poruku koja je nasmejala njene obožavaoce.

Foto: printscreen instagram

Novak Đoković i Paula Badosa 

- Nas dvoje imamo 20 Grend slem titula - napisala je Badosa.

U dramatičnom meču, Real je magičnim preokretom u produžecima savladao Građane sa 3:1 i ukupnim skorom 6:5 ostvario plasman u finale Lige šampiona.

- Prvi put sam došla na Santijago Bernabeu. Dugo sam ovde u Madridu i zaista sam želela da dođem na stadion. Debitovala sam na velikoj utakmici. Želela sam da osetim tu atmosferu - otkrila je Paula Badosa u izjavi za španske medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija