• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

13:11

NI EVA MU NIJE POMOGLA! Otkriveno kako se Endi Marej OPORAVIO od operacije! Ali je POBEGAO sa megdana Đokoviću!

Tenis

NI EVA MU NIJE POMOGLA! Otkriveno kako se Endi Marej OPORAVIO od operacije! Ali je POBEGAO sa megdana Đokoviću!

Podeli vest

Prelepa Eva Karneiro je najzaslužnija što 35-godišnji Endi Marej nije rekao "zbogom" tenisu i uspešno se vratio na teren posle operacije kuka

Britanski teniser, koji je trostruki grend slem šampion i jedini koji je dva puta zaredom osvojio Olimpijske igre (2012, 2016. godine), u trećem kolu mastersa u Madridu trebalo je da se sastane sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem (12), ali se zbog bolesti povukao pre meča.

Mnogi nisu ni pomislili da će se Endi posle ogromnih zdravstvenih problema i operacije kuka, vratiti uspešno na teren, ali Marej nije odustao i danas će odmeriti snagu sa velikim prijateljem i srpskim asom u prestonici Španije.

Fanovi nekada prvog reketa planete (7. novembar 2016.) ostali su u čudu kako je Endiju to pošlo za rukom, ali je sada i to otkriveno. 

Prema pisanju "Dejli Telegrafa", teniser iz Danblejna već izvesno vreme sarađuje sa bivšom doktorkom Čelsija, Evom Karneiro.

Reč je o doktorki koja je na startu sezone 2015/16 toliko razbesnela tadašnjeg menadžera Plavaca Žozea Murinja, da je morala da napusti Stamford bridž već narednog meseca.

To se dogodilo u utakmici sa Svonsijem (2:2), kada je Karneiro u 90. minutu ušla na teren da ukaže pomoć Belgijancu Edenu Azaru.

Murinjo se žalio da je to bilo nepotrebno i da je time samo uskratila njegov tim da pokuša da u poslednjim minutima dođe do pobedonosnog gola.

Foto: Reuters

Eva Karneiro i Žoze Murinjo tokom sarađivanja u Čelsiju

Eva Karneiro se godinama unazad koncentrisala na istraživanje dejstva kolagena, lanca aminokiselina koji učestvuje u gradnji dlake, kože i mišića.

Prelepa doktorka je proizvela suplement TRR koji koristi i Marej i za kog tvrdi da mu pomaže da ostane u formi.

Devojka sa Gibraltara je otkrila i kako izgleda sarađivati sa Endijem.

- On je strašno znatiželjan, vrsta sportiste koji se uvek trudi da ispituje nauku i utvrdi kako bi to moglo da mu pomogne. Kao medicinski profesionalci otkrivamo da za ono što se ranije mislili da je nemoguće, sada je moguće. Sportisti poput Endija Marija i Rafaela Nadala ruše barijere na svim frontovima - rekla je Eva.

Karneiro je zahvalna Mareju i drugim sportistima, jer joj veruju u to što radi.

- Reč je o jedinstvenim, inteligentnim i obrazovanim ljudima koji su spremni da ispituju medicinu, slede savete i prolaze kroz razne izazove - istakla je doktorka Eva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija